Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

O2 Czech Republic a.s. - Ostrava

Pracovní pozice Future contact specialista

Místo výkonu práce Ostrava
Okres: Ostrava-město
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 32 000 do 62 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 5
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023 do 31. 01. 2024
Co říká O2 Czech Republic a.s. o pozici Vhodné pro osoby zdravé, osoby zdravotně znevýhodněné, absolventy Hledáme novou tvář, někoho, kdo by rád pracoval ve stabilní společnosti, kde si výši svého výdělku může ovlivnit sám, bez nutnosti předchozích zkušeností. Vaší úlohou bude každodenní komunikace se zákazníky formou příchozích a odchozích hovorů, ale také přes chat či videohovor. Prodej a klientský servis je to, oč tu běží. F - flexibilita - pracujeme na dvě směny 8-16:30h., 10:30-19h. U - umění naslouchat a přizpůsobit nabídku potřebám zákazníka. T - tah na branku. U - úspěch - výše provize není zastropovaná, je na tobě kolik si vyděláš. R - růst - i náš ředitel začínal jako operátor na sluchátku. E - energie, bez tvého nasazení to nepůjde. A proč vlastně future contact? Je to spojení nejnovějších technologií, inovativní komunikace se zákazníky a zvyšování spokojenosti našich zaměstnanců, proto již brzy budeme pracovat v krásných, nově zrekonstruovaných prostorách :) Čtěte dál, pokud: - Doma v krabici schováváte minimálně maturitní vysvědčení. - Netlačí vás v kapse tlačítkový telefon, protože jste nadšenec do technologií. - Jste soutěživý typ a chuť vítězství vás motivuje. - Razíte heslo "líná huba, holé neštěstí", protože komunikace je základ. Mzda: základ je 23 000Kč a pak je to o provizích. V průměru si můžeš měsíčně vydělat 35 000 - 45 000Kč. Na začátku tě podpoříme nástupním bonusem ve výši 20 000Kč! Zaměstnanecké výhody: - Už žádné hlídání útraty za data a volání díky zaměstnaneckému tarifu. - Každé 3 roky příspěvek až 18.000 Kč na nový telefon. - 18 000 Benefit bodů na relax, nákupy, dovolenou. Pro radost. - Body do O2 Knihovny v roční hodnotě 2 400 Kč na e-knihy nebo audioknihy. - Multisport kartu - nadupanou vstupenku do wellnes a fitka. - 5 týdnů dovolené pro odpočinek. - Stravenkový paušál (100,- Kč na den). - Benzín nebo naftu u Shellu za skvělou cenu díky slevové Shell kartě.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Pracovní poměr - zkrácený úvazek
Směnnost Dvousměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt O2 Czech Republic a.s.
Ostrava
Kontaktní osoba Mgr. Klára Kamasová

Místo výkonu práce na mapě

70200 Ostrava - Přívoz

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1147 uživatelů