Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

WALBO GROUP s.r.o. - Ostrava

Pracovní pozice Asistent/ka top managementu

Místo výkonu práce 28. října 3159 / 29
Moravská Ostrava
70200 Ostrava
Okres: Ostrava-město
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 25 000 do 30 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023 do 31. 01. 2024
Co říká WALBO GROUP s.r.o. o pozici 1. kontakt telefonicky denně 8-15 hodin, e-mailem. Tel.: 725 376 504, e-mail: personalistika@walbo.cz Co vás čeká? Povedete kompletní administrativu pro 3 členy Top managementu Vaší starostí bude zajišťování bezproblémového chodu kanceláře, správa kalendářů, evidence pošty, domlouvání schůzek a zajišťování služebních cest Nevyhnete se komunikaci v angličtině, osobně se zahraničními klienty, tak i písemně formou telefonátů a mailů Budete mít na starosti vozový park naší společnosti, budete řešit kupříkladu pojistky, pojistné události či knihy jízd Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít? Na vzdělání nebazírujeme, důležitá je pro nás ale komunikativnost, zodpovědnost a příjemné vystupování Potřebujeme organizovaného člověka, který umí tvořit priority, ale zároveň je flexibilní Máme hodně klientů v zahraničí, takže znalost anglického jazyka na komunikační úrovni je nutností Je potřeba zvládat online nástroje, takže klasika, Office, Teams, práce na PC Co nabízíme? Jsme dynamická firma, která rychle roste. Vy můžete růst s námi. Nabízíme časem například posun do obchodního týmu. Klasický mix benefitů: týden dovolené navíc, stravenkový paušál, notebook, telefon Sídlíme v centru Ostravy, jsme dobrá parta a umíme si pomoct Všichni začínáme na 1 rok, poté prodlužujeme na neurčito
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt WALBO GROUP s.r.o.
28. října 3159 / 29
Moravská Ostrava
70200 Ostrava
Kontaktní osoba Bc. Zuzana Buroňová

Místo výkonu práce na mapě

28. října 3159/29, 70200 Ostrava - Moravská Ostrava

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 2263 uživatelů