Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Vězeňská služba České republiky - Plzeň

Pracovní pozice PRACOVNÍK ODBORNÉHO ZACHÁZENÍ VE VĚZEŇSTVÍ - VYCHOVATEL

Místo výkonu práce Klatovská třída 2868 / 202
Plzeň
Okres: Plzeň-město
Požadovaný stupeň vzdělání Vyšší odborné
Mzda Od 29 790 do 40 770 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká Vězeňská služba České republiky o pozici Vězeňská služba ČR, Věznice Plzeň, přijme do pracovního poměru PRACOVNÍK ODBORNÉHO ZACHÁZENÍ VE VĚZEŇSTVÍ - VYCHOVATEL - Nabízíme perspektivní a stabilní zaměstnání s možností kariérního postupu, přátelského zá-zemí a v neposlední řadě pravidelného měsíčního příjmu - Vychovatel vykonává komplexní výchovné, vzdělávací a preventivní činnosti zaměřené na celkový rozvoj osobnosti. Realizuje protidrogovou prevenci v rámci věznice Nabízíme: " platové ohodnocení - 10. platová třída = v rozmezí 29.790 Kč až 40.770 Kč " práci na plný úvazek " možnost zvyšování kvalifikace " 200 hodin řádné dovolené + 40 hodin dodatkové dovolené " lékařskou péči " částečné benefity z Fondu kulturních a sociálních potřeb = vstupy do posilovny, perma-nentky na fotbal, hokej, kino, divadlo…) možnost využití posilovny, tělocvičny " závodní stravování " 5 dnů indispozičního volna " využívání vlastních rekreačních středisek (Pracov, Přední Labská, Valdice, Květnice -Praha) " možnost využití posilovny Požadujeme/očekáváme: ˘ bezúhonnost ˘ minimálně vyšší odborné vzdělání ˘ další kvalifikační předpoklady Vám sdělí kontaktní zaměstnanec Věznice Plzeň ˘ praxe v oboru vychovatelství výhodou ˘ práce je vhodná rovněž pro bývalé příslušníky bezpečnostních sborů o nástup ihned (po absolvování přijímacího řízení) Kontakt pro sdělení podrobnějších informací: Věznice Plzeň, Personální oddělení, Mgr. Linda Foldová, Klatovská 202, 301 00 Plzeň Tel: 377 660 380, e-mail: 11personalnioddeleni@vez.plz.justice.cz
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Vězeňská služba České republiky
Klatovská třída 2868 / 202
Plzeň
Kontaktní osoba Eva Frantlová

Místo výkonu práce na mapě

Klatovská třída 2868/202, Plzeň

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 930 uživatelů