Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Úřad práce České republiky

Pracovní pozice Vrchní referent/rada - sociální pracovník/nice

Místo výkonu práce Okres: Plzeň-jih
Požadovaný stupeň vzdělání Vyšší odborné
Mzda Od 23 390 do 34 370 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 15. 03. 2023
Co říká Úřad práce České republiky o pozici OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo vrchní referent/rada – sociální pracovník v Oddělení nepojistných sociálních dávek Kontaktního pracoviště Plzeň-jih Krajské pobočky Úřadu práce České republiky v Plzni se služebním působištěm v Přešticích a Nepomuku Na služebním místě je státní služba (dále jen „služba“) vykonávána v oborech služby 13 Nepojistné sociální dávkové systémy 14 Sociální služby, sociální práce a sociálně-právní ochrana dětí, rodinná politika Na služebním místě jsou vykonávány zejména následující činnosti: Provádění cíleného sociálního šetření u osob nacházejících se v nepříznivé sociální situaci, analýz této situace a poskytování navazujícího sociálního poradenství k jejímu řešení. Přepis a zadávání SŠ do aplikace OKnouze. Zpracovávání agendy – příspěvku na péči. Ostatní administrativní činnosti na úseku nepojistných sociálních dávek. Služba na služebním místě bude vykonávána ve služebním poměru na dobu neurčitou. Předpokládaným dnem nástupu do služby na služebním místě je 15. března 2023. Délka stanovené týdenní služební doby je 40 hodin Podání žádosti Posuzovány budou žádosti o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo nebo žádosti o zařazení na služební místo (dále jen „žádost“) podané ve lhůtě do 7. února 2023, tj. v této lhůtě • doručené služebnímu orgánu prostřednictvím provozovatele poštovních služeb na adresu služebního úřadu Úřad práce ČR, Krajská pobočka v Plzni, Kaplířova 2731/7, 305 88 Plzeň, • podané osobně na podatelnu služebního úřadu na výše uvedené adrese, • podané v elektronické podobě podepsané uznávaným elektronickým podpisem na adresu elektronické pošty služebního úřadu podatelna.pm@uradprace.cz, nebo • podané v elektronické podobě prostřednictvím datové schránky 6gyzph2. Obálka, resp. datová zpráva, obsahující žádost včetně požadovaných listin (příloh) musí být označena slovy: „Neotevírat“ a slovy „Výběrové řízení č.j. UPCR-2023/7865-78099810“. V žádosti je žadatel povinen uvést ID datové schránky nebo elektronickou adresu, na kterou mu budou doručovány písemnosti ve výběrovém řízení. Více na: https://admin-uradprace.mpsv.cz/documents/37855/1015765/20230207-plzen_-_jih-rizeni-vrchni_referentrada_-_socialni_pracovnik%2C_kop_plzen-jih_0.pdf/54d0afa8-0194-77ba-c26e-aabed1b7fab1
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Úřad práce České republiky
Kontaktní osoba Romana Tuháčková

Místo výkonu práce na mapě

33209 Štěnovice

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1592 uživatelů