Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

MERCURY STAR s.r.o. - Rožnov pod Radhoštěm

Pracovní pozice Obchodní a marketingový specialista, práce v eshopu

Místo výkonu práce Bezručova 2902
75661 Rožnov pod Radhoštěm
Okres: Vsetín
Co od Vás MERCURY STAR s.r.o. požaduje Dovednosti: Práce s PC
Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 27 000 do 32 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká MERCURY STAR s.r.o. o pozici Jaká jsme společnost? Naše společnost se zabývá prodejem všech možných typů židlí, se specializací na kancelářské židle. V Česku jsme jedničkou v prodeji kancelářských židlí. Působíme již od roku 1995. Jsme autorizovaní prodejci od většiny výrobců v České republice + prodáváme produkty pod značkou DXRACER, MERCURY. Dovážíme zboží ze zahraničí a prodáváme jej také i prostřednictvím velkých eshopů + máme vlastní velkoobchodní sit Naše nabídka nemá konkurenci co se týče šíře sortimentu. Co bude Vaší náplní práce ? · příprava podkladů pro marketingové kampaně . práce se srovnávači (Heuréka, Zboží) , práce na sociálních sítích . komunikace s velkoobchody . hledání nových obchodních příležitostí · práce v eshopu a jeho administračním rozhraní, práce v účetním systému Money S4 . samostatné řešení aktuálních úkolů . asistence jednateli společnosti Co Vám nabízíme ? · práci na plný pracovní úvazek . zaškolení, abyste se co nejdříve cítili jako ryba ve vodě · zajímavé zaměstnanecké slevy na naše produkty . stravenkový paušál . 25 dnů dovolené . proplácení případných přesčasů . skvělý tým kolegů Co požadujeme: · praxe na obdobné pozici min. 1 rok (v případě, že uchazeč/ka ukáže dostatečnou kvalifikaci a znalosti, praxe není nutná) . ovládání práce na PC . zkušenosti s prací v programu CANVA výhodou . kreativní myšlení . orientace v prostředí sociálních sítí . řidičský průkaz sk.B · zkušenosti s prodejem výhodou . znalost češtiny slovem i písmem · časová nezávislost a pozitivní myšlení · dobré vyjednávací schopnosti První kontakt: emailem.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt MERCURY STAR s.r.o.
Bezručova 2902
75661 Rožnov pod Radhoštěm
Kontaktní osoba Martina Koláčková

Místo výkonu práce na mapě

Bezručova 2902, 75661 Rožnov pod Radhoštěm

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 2422 uživatelů