Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Povodí Moravy, s.p. - Šumperk

Pracovní pozice Vodohospodářský dělník/ce

Jaké výhody nabízíme: Dovolená navíc
Jiné výhody
Místo výkonu práce Temenická 2277 / 52
78701 Šumperk
Okres: Šumperk
Co od Vás Povodí Moravy, s.p. požaduje Dovednosti: Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Požadovaný stupeň vzdělání Nižší střední odborné
Mzda Od 25 500 do 30 600 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023
Co říká Povodí Moravy, s.p. o pozici Požadovaný profil: - výuční list ve vodohospodářském (lesnickém) oboru výhodou - platné osvědčení na křovinořez - platné osvědčení na motorovou pilu výhodou - spolehlivost, zodpovědnost - manuální zručnost - dobrý zdravotní stav (práce v terénu, pylovém a vlhkém prostředí) - praxe v oboru vítána - řidičské oprávnění sk."B" , případně "T" Hlavní charakteristika pracovní činnosti: - provádí údržbu a opravy na objektech, vodohospodářských dílech, technických zařízení jezu a vodních tocích ve správě provozu - údržba a opravy svěřených strojů a zařízení - obsluha pracovních strojů v rámci výkonu dané profese a platných oprávnění - činnosti vyplývající z osvědčení - řidič dle potřeb provozu, jako řidič referentského vozidla dbá o údržbu dopravních prostředků ve smyslu platných dohod - pomocné stavební, zámečnické a tesařské práce - provádí měření a pozorování na VD podle programu TBD - provádí údržbu břehových porostů a vegetačních úprav okolí vodního díla pomocí křovinořezu případně motorové pily včetně manipulace, soustřeďování a odvozu dřeva - provádí kontrolní pochůzky po svěřeném úseku toku (vodního díla) - provádí obsluhu jednoduchých mechanizačních prostředků nevyžadujících vyšší kvalifikaci - účastní se školení a kurzů nutných pro výkon pracovní pozice - dodržování norem a vnitropodnikových předpisů BOZP a PO - zaměstnanec plní další úkoly podle pokynů příslušného nadřízeného vedoucího v rámci vymezeného okruhu činností. Více informací na odkazu www.pmo.cz/cz/nabidky/kariera/ Výhody: stravenkový paušál, dovolená navíc, fond FKSP, příspěvěk na penzijní připojištění. Kontakt: e-mailem.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Povodí Moravy, s.p.
Temenická 2277 / 52
78701 Šumperk
Kontaktní osoba Mgr. Petr Magula

Místo výkonu práce na mapě

Temenická 2277/52, 78701 Šumperk

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1496 uživatelů