Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

KASRO spol. s r.o. - Liberec

Pracovní pozice SERVISNÍ TECHNIK pro kamerová řešení

Místo výkonu práce 5. května 63 / 48
Liberec I-Staré Město
46001 Liberec
Okres: Liberec
Co od Vás KASRO spol. s r.o. požaduje Dovednosti: Práce s PC
Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 35 000 do 45 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 24. 01. 2023
Co říká KASRO spol. s r.o. o pozici Profil společnosti: Společnost KASRO spol. s r.o. již více jak 30 let úspěšně zajišťuje zákaznický servis v oblastech kancelářské a výpočetní techniky, jako jsou: kamerové systémy, kompletní tiskové služby, pronájem tiskové techniky, pronájem výpočetní techniky, audit tiskových služeb, on-line zákaznický servis, poradenská činnost. Více informací o společnosti naleznete na www.kasro.cz. Náplň práce: - instalace kamerových řešení (software + hardware) u zákazníků - aktivní řešení servisní činnosti spojené s provozem řešení - správa software určeného pro kamerové systémy - konfigurace a instalace do podnikových sítí - provádění instalace, oprav, údržby a profylaxe zařízení - školení zařízení obsluhy a techniků u zákazníka - příprava řešení Požadujeme: - SŠ/VŠ vzdělání elektrotechnického nebo technického směru - odpovídající znalost hardware a software - dobrý zdravotní stav - chuť a ochotu učit se novým věcem - slušné a reprezentativní vystupování - pozitivní a aktivní přístup k práci - ŘP sk. B - znalost anglického jazyka - výhodou Nabízíme: - práci na HPP ve stabilní a rostoucí společnosti s tradicí od roku 1989 - atraktivní motivační složku osobního ohodnocení - zajímavou práci se špičkovou technologií - podporu osobního růstu - zajímavé mzdové ohodnocení: 35 000 - 45 000 Kč/měsíc na základě praxe a zkušenostní) Místo práce: Liberec Termín nástupu: Ihned V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s průvodním dopisem. Uvádějte přesný název pozice, jinak Váš životopis nemusí být zařazen do výběrového řízení. Pro odpověď na tuto pozici, prosím, používejte pouze e-mailovou adresu: stepan.hyk@kasro.cz
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt KASRO spol. s r.o.
5. května 63 / 48
Liberec I-Staré Město
46001 Liberec
Kontaktní osoba Ing. Štěpán Hyk

Místo výkonu práce na mapě

5. května 63/48, 46001 Liberec - Liberec I-Staré Město

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 2093 uživatelů