Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Úřad práce České republiky - Sokolov

Pracovní pozice Sociální pracovník

Jaké výhody nabízíme: Dovolená navíc
Zvláštní prémie
Jiné výhody
Místo výkonu práce Jednoty 654
35601 Sokolov
Okres: Sokolov
Co od Vás Úřad práce České republiky požaduje Dovednosti: Práce s PC
Požadovaný stupeň vzdělání Vyšší odborné
Mzda Od 23 390 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023
Co říká Úřad práce České republiky o pozici Oddělení hmotné nouze Odboru Kontaktní pracoviště Sokolov, Úřad práce České republiky – Krajská pobočka v Karlových Varech Místo výkonu: Sokolov ID místa: 11103533 Hlavní náplň činnosti: Zajišťování agendy dávek pomoci v hmotné nouzi a plnění úkolů a povinností vyplývajících ze zákona č. 111/2006 Sb., o pomoci v hmotné nouzi, ve znění pozdějších předpisů. Poskytování základního sociálního poradenství v oblasti nepojistných sociálních dávek a sociálních služeb. Komplexní zpracovávání žádostí o dávky pomoci v hmotné nouzi včetně zpracování získaných údajů prostřednictvím agendových informačních systémů. Kontrola věcné a formální úplnosti, ověřování potvrzení a dokladů. Kvalifikační a další požadavky: . Minimálně vyšší odborné vzdělání . Výborná uživatelská znalost práce na PC, zejména MS Word a MS Excel . Výborné komunikační dovednosti . Odpovědnost, samostatnost, flexibilita, bezúhonnost . Profesionální vystupování, psychická odolnost . Znalosti, popř. praxe v oblasti státní správy výhodou Pracovní podmínky: . Platové zařazení v souladu s platnými právními předpisy v 10. platové třídě . Státnímu zaměstnanci přísluší platový tarif od 23.390,- do 34.370,- Kč. . K platovému tarifu náleží zvláštní příplatek podle § 6 nařízení vlády č. 304/2014 Sb., o platových poměrech státních zaměstnanců. Výše příplatku činí měsíčně ve skupině II. 750 Kč až 2 500 Kč. . Po zkušební době možnost přiznání osobního příplatku . Pružná pracovní doba – plný úvazek (40 hodin týdně) . Předpokládaný nástup od 1. března 2023 . Pracovní poměr na dobu určitou po dobu dočasné nepřítomnosti státního zaměstnance se zkušební dobou 6 měsíců (určena v souladu s § 178 odst. 3 zákona o státní službě, v platném znění) Zaměstnanecké výhody: . 5 týdnů dovolené . 5 dní indispozičního volna (sick days) . 1 den volna na vyřízení osobní záležitostí . Stravenky v hodnotě 90 Kč . Příspěvek z fondu kulturních a sociálních potřeb . Odměny k životním a pracovním výročím V případě zájmu o uvedenou pozici zašlete, prosím, elektronicky motivační dopis s uvedením názvu pozice a pracoviště, doplněný o strukturovaný životopis a kopii dokladu o dosaženém vzdělání, nejpozději do 6. února 2023 včetně na emailovou adresu: blanka.jenikova@uradprace.cz. https://admin-uradprace.mpsv.cz/web/cz/-/socialni-pracovnik-kop-sokolov-06-02-2023-1-
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Úřad práce České republiky
Jednoty 654
35601 Sokolov
Kontaktní osoba Ing. Milan Hráský

Místo výkonu práce na mapě

Jednoty 654, 35601 Sokolov

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 2173 uživatelů