Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Nemocnice Šumperk a.s. - Zábřeh

Pracovní pozice Praktická sestra/bratr - detašované pracoviště ošetřovateský úsek Zábřeh

Jaké výhody nabízíme: Dovolená navíc
Jiné výhody
Místo výkonu práce Smetanova 187 / 13
78901 Zábřeh
Okres: Šumperk
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 25 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 2
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká Nemocnice Šumperk a.s. o pozici Co požadujeme: - odbornou způsobilost dle zákona č. 96/2004 Sb.; - zdravotní způsobilost a trestní bezúhonnost. Co Vás čeká: - oddělení ošetřovatelského úseku s 23 lůžky, kde poskytujeme kvalitní zdravotní i ošetřovatelskou péči o dlouhodobě hospitalizované pacienty; - malý uzavřený kolektiv kolegů a přátelské pracovní prostředí. Co nabízíme: - zázemí a pracovní stabilitu u významné soukromé společnosti; - plný pracovní úvazek; - stabilní a motivující mzdové ohodnocení; - široké finanční i nefinanční zaměstnanecké benefity; https://kariera.nemocnicesumperk.cz/benefity-pro-zamestnance/ - Multisport karta, osobní poradenství - služba ELA, zvýhodněné zaměstnanecké volání, karta benefitů, příspěvek na stravné, dovolená 25 dní, akce pro zaměstnance atd. K žádosti je třeba doložit: - fotokopie dokladů o dosažené kvalifikaci. Pokud Vás nabídka zaujala, kontaktujte nás prostřednictvím tlačítka "ODPOVĚDĚT", které naleznete v detailu inzerátu na našich stránkách www.nemocnicesumperk.cz v sekci "KARIÉRA" v záložce "Kariéra" https://kariera.nemocnicesumperk.cz/offers/?spolecnost=nemocnice-sumperk&oddeleni=nelekarsky-zdravotnicky-personal nebo e-mailem.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Nemocnice Šumperk a.s.
Smetanova 187 / 13
78901 Zábřeh
Kontaktní osoba Ing. Mgr. Renata Kleštincová

Místo výkonu práce na mapě

Smetanova 187/13, 78901 Zábřeh

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1547 uživatelů