Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Úřad práce České republiky - Sokolov

Pracovní pozice Vrchní referent/rada – sociální pracovník

Jaké výhody nabízíme: Zvláštní prémie
Jiné výhody
Místo výkonu práce Jednoty 654
35601 Sokolov
Okres: Sokolov
Požadovaný stupeň vzdělání Vyšší odborné
Mzda Od 23 390 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023
Co říká Úřad práce České republiky o pozici Generální ředitel Úřadu práce České republiky, jako služební orgán příslušný podle § 10 odst. 1 písm. f) zákona č. 234/2014 Sb., o státní službě, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „zákon“), vyhlašuje výběrové řízení na služební místo vrchní referent/rada – sociální pracovník Oddělení hmotní nouze Odboru Kontaktní pracoviště Sokolov Krajské pobočky ÚP ČR v Karlových Varech, ID 11103538, v oborech služby „Nepojistné sociální dávkové systémy“ a „Sociální služby, sociální práce a sociálně-právní ochrana dětí, rodinná politika“. Místem výkonu služby je Sokolov. Hlavní popis činnosti vykonávané na služebním místě: Zajišťování agendy dávek pomoci v hmotné nouzi a plnění úkolů a povinností vyplývajících ze zákona č. 111/2006 Sb., o pomoci v hmotné nouzi, ve znění pozdějších předpisů. Poskytování základního sociálního poradenství v oblasti nepojistných sociálních dávek a sociálních služeb. Komplexní zpracovávání žádostí o dávky pomoci v hmotné nouzi včetně zpracování získaných údajů prostřednictvím agendových informačních systémů. Kontrola věcné a formální úplnosti, ověřování potvrzení a dokladů. Posuzovány budou žádosti o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo nebo žádosti o zařazení na služební místo (dále jen „žádost“) podané ve lhůtě do 31. ledna 2023, tj. v této lhůtě • doručené služebnímu orgánu prostřednictvím provozovatele poštovních služeb na adresu sídla organizačního útvaru služebního úřadu: Úřad práce ČR, Krajská pobočka v Karlových Varech, Závodní 385/98, 360 01 Karlovy Vary, • podané osobně na podatelnu služebního úřadu na výše uvedené adrese, • podané v elektronické podobě podepsané uznávaným elektronickým podpisem na adresu elektronické pošty služebního úřadu podatelna.kv@uradprace.cz, nebo • podané prostřednictvím veřejné datové sítě do datové schránky ID xgmzpcw. Formulář žádosti tvoří Přílohu č.1 tohoto oznámení uloženou v úvodu textové části výběrového řízení. Obálka, resp. datová zpráva, obsahující žádost včetně požadovaných listin (příloh) musí být označena slovy: „Neotevírat“ a „Výběrové řízení pod č.j. UPCR-2023/4930-78099805“. V žádosti je žadatel povinen uvést ID datové schránky nebo elektronickou adresu, na kterou mu budou doručovány písemnosti ve výběrovém řízení. Formulář žádosti a podmínky účasti ve výběrovém řízení naleznete na: https://admin-uradprace.mpsv.cz/web/cz/-/socialni-pracovnik-kop-sokolov-id-11103538-31-01-2023
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Služební poměr
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Úřad práce České republiky
Jednoty 654
35601 Sokolov
Kontaktní osoba Ing. Milan Hráský

Místo výkonu práce na mapě

Jednoty 654, 35601 Sokolov

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1028 uživatelů