Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Synthon, s.r.o. - Blansko

Pracovní pozice VÝZKUMNÍK PRO PREPARATIVNÍ SEPARAČNÍ METODY

Jaké výhody nabízíme: Dovolená navíc
Místo výkonu práce Brněnská 597 / 32
67801 Blansko
Okres: Blansko
Požadovaný stupeň vzdělání VŠ Bakalářské
Mzda Od 30 000 do 45 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká Synthon, s.r.o. o pozici Pracovní poměr na dobu neurčitou. Co Vás čeká: - Budete se podílet na vývoji a optimalizaci metod v rámci přípravy terapeutických oligonukleotidů, které zahrnují především metody preparativní chromatografie, ultrafiltrace a diafiltrace. Jako výzkumník oddělení Oligonukleotidy R&D úseku budete provádět laboratorní, vývojovou a dokumentační činnost. Budete pracovat v mezinárodním týmu skvělých chemiků, se kterými se hodně nasmějete a kteří denně pracují na tom, aby léčiva byla dostupnější. Náplň práce: - Spolupráce na vývoji nových oligonukleotidů - Optimalizace downstream procesů v laboratorní etapě s důrazem na zavádění moderních postupů a následném transferu do komerční výroby - Podpora výroby ověřovacích a registračních šarží na pilotní jednotce, vč. procesní validace - Vytváření vývojových reportů z nových projektů a vyhodnocování výsledků výroby ve výrobních a validačních reportech Co nabízíme my: V rámci pozice Vám můžeme nabídnout zajímavou práci v prostředí farmaceutické společnosti. Všem našim zaměstnancům dále přinášíme zajímavou nabídku benefitů. Za nejvýznamnější však považujeme ty charakteristiky Synthonu, které utváří pracovní prostředí a ovlivňují to, jak se u nás lidé cítí. Mezi ně patří moderní pracovní prostředí, přátelská a podporující atmosféra a v neposlední řadě práce, která má skutečně smysl. Zaměstnanecké výhody: - Týden dovolené navíc - Příspěvek na penzijní a životní připojištění až 4 000 Kč měsíčně - Příspěvek na dojíždění až 2 400 Kč měsíčně - Příspěvek v případě přestěhování - Benefitní systém cafeteria - Multisport karta - Sick days - Sportovní a společenské aktivity - Příspěvek na stravování (jídelna přímo v areálu firmy) - Příspěvky v případě životních a pracovních výročí, svatby, narození dítěte - Firemní rekreační zařízení v Jeseníkách - Teplé a studené nápoje na pracovišti zdarma První kontakt e-mailem: petra.sedlakova@synthon.com
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Synthon, s.r.o.
Brněnská 597 / 32
67801 Blansko
Kontaktní osoba Petra Sedláková

Místo výkonu práce na mapě

Brněnská 597/32, 67801 Blansko

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 823 uživatelů