Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Úřad práce České republiky - Jihlava

Pracovní pozice Administrátor/ka KrP v projektu "Efektivní služby zaměstnanosti (EFES)"

Jaké výhody nabízíme: Dovolená navíc (5 týdnů dovolené, 5 dní indispozičního volna (sick days))
Jiné výhody (stravenky v hodnotě 90 Kč, příspěvky z FKSP, odměny k výročím)
Místo výkonu práce Brtnická 2531 / 21
58601 Jihlava
Okres: Jihlava
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSV s maturitou
Mzda Od 21 710 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 15. 02. 2023
Co říká Úřad práce České republiky o pozici Hlavní náplň činnosti: - administrátor spolupracuje na realizaci aktivit projektu, shromažďuje a kontroluje pracovní výkazy zaměstnanců KrP zapojených do projektu, - zabezpečuje personální a mzdovou agendu zaměstnanců zapojených do projektu, - podílí se na administrativním, organizačním a technickém zajištění vzdělávacích aktivit pro pracovníky projektu konaných na příslušném KrP, - zabezpečuje další administrativní práce v souvislosti se vzděláváním, předává osvědčení jednotlivým pracovníkům projektu, - dohlíží nad dodržováním minimální publicity v projektu ESF na jednotlivých dokumentech, - vyhotovuje rozpisy mzdových nákladů a zajištuje předání přeúčtování mzdových prostředků na finanční účtárnu, - připravuje podklady pro monitorovací zprávy projektu, - zpracovává soupisku účetních výdajů a rozpis cestovních náhrad, - zpracovává agendu cestovních náhrad pracovníků projektu v rámci KrP, - zajišťuje další nezbytnou administrativní činnost v rámci projektu Kvalifikační a další požadavky: - ukončené vzdělání úplné střední s maturitou, - výborná znalost práce na PC (MS Office), - vynikající komunikační schopnosti, empatie, slušné a profesionální vystupování, - občanská bezúhonnost, Pracovní podmínky: - platové zařazení v 9. platové třídě v souladu s platnými právními předpisy, po zkušební době možnost přiznání osobního příplatku - předpokládaný nástup od 15. února 2023 pracovní poměr na dobu určitou (zástup za mateřskou a rodičovskou dovolenou) se zkušební dobou 6 měsíců (určena v souladu s § 178 odst. 3 zákona o státní službě, v platném znění) V případě zájmu o uvedenou pozici zašlete, prosím, elektronicky motivační dopis s uvedením názvu pozice a pracoviště, doplněný o strukturovaný životopis a kopii dokladu o dosaženém vzdělání, nejpozději do 31. ledna 2023 na e-mailovou adresu lenka.novakova2@uradprace.cz Nedoložení výše požadovaných dokumentů je považováno za nesplnění požadavků. Nesplnění požadavků může být důvodem k vyřazení z účasti na výběrovém řízení.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Úřad práce České republiky
Brtnická 2531 / 21
58601 Jihlava
Kontaktní osoba Podatelna

Místo výkonu práce na mapě

Brtnická 2531/21, 58601 Jihlava

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1710 uživatelů