Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

SEMAG spol. s r.o. - Havířov

Pracovní pozice Prodavač (ka) - pokladní

Místo výkonu práce Hlavní třída 441 / 67
Město
73601 Havířov
Okres: Karviná
Požadovaný stupeň vzdělání Nižší střední odborné
Mzda Od 140 Kč/hod.

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 25. 01. 2023
Co říká SEMAG spol. s r.o. o pozici Pro naši provozovnu PRIMA PEKÁRNA s kavárnou přivítáme kolegyni/kolegu (studentku, aktivní důchodkyni, rodiče na RD) s příjemným vystupováním a manuální zručnosti pro občasnou výpomoc převážně na odpoledních směnách, o víkendu a v období dovolených. Dohodnutí osobního pohovoru telefonicky předem s vedoucí provozovny p. Fortelnou - 734 353 432. Náplň práce: ˘příprava, vypékání a prodej pekárenských výrobků ˘příprava obložených baget a polévek ˘znalost práce na obchodních pokladnách a praxe s prodejem pečiva výhodou ˘provozní doba pondělí - pátek, ranní směna od 3,45 hod, odpolední směna do 19,00 hod ˘v obotu pouze ranní směna od 3,45 hod ˘směny dle dohody ˘možná občasná výpomoc na provozovně PRIMA PEKÁRNA, OD Kauflandu, U Stadionu, Havířov Výpomoc dle domluvy na partnerské provozovně "PRIMA PEKÁRNA" U stadionu 1640/1, 736 01 Havířov ˘provozní doba pondělí - neděle, ranní směna od 4,45 hod, odpolední směna do 20,30 hod ˘směny dle dohody Požadujeme: ˘pracovní morálku ˘komunikativnost a příjemné vystupování ˘aktivní přístup k zákazníkům ˘manuální zručnost, zodpovědnost, spolehlivost, chuť pracovat, učit se novým věcem ˘zdravotní průkaz pro práci s potravinami ˘věk 18+ ˘výborný zdravotní stav ˘dlouhodobou spolupráci
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - zkrácený úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt SEMAG spol. s r.o.
Hlavní třída 441 / 67
Město
73601 Havířov
Kontaktní osoba Monika Stuchlíková

Místo výkonu práce na mapě

Hlavní třída 441/67, 73601 Havířov - Město

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 2070 uživatelů