Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

SEMAG spol. s r.o. - Havířov

Pracovní pozice Dělník v pekárenské výrobě - JEMNÉ PEČIVO - OBSLUHA STROJŮ

Místo výkonu práce Lidická 886 / 43
Šumbark
73601 Havířov
Okres: Karviná
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné (vyučen)
Mzda Od 23 000 do 25 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 25. 01. 2023
Co říká SEMAG spol. s r.o. o pozici Náplň práce: "volné místo dělník (ce) v pekárenské výrobě - obsluha strojů "výroba jemného pečiva "vysoký podíl ruční práce "dvousměnný provoz (ranní + odpolední směny) "práce o víkendech "možnost finančního postupu "vyučení v oboru není podmínkou "zkušenosti s výrobou pečiva výhodou Požadujeme: "výuční list, nejlépe v oboru kuchař, pekař, prodavač/ka "dobrou manuální zručnost - práce vhodnější pro ženy "spolehlivost, výborné počty "pracovní morálku, ochotu učit se novým věcem "zdravotní průkaz pro práci s potravinami "výborný zdravotní stav (práce ve stoje, zátěž teplem) "pouze pro vážné zájemce, preferujeme dlouhodobý pracovní vztah Nabízíme: "práci v menším kolektivu ve stabilní společnosti "dlouhodobé zaměstnání na HPP (fixní a prémiová složka) "příplatek za práci v sobotu a neděli ve výši 20% "odpolední příplatek 8,- Kč/hod na rámec Zákoníku práce "týden dovolené navíc po zkušební době "příspěvek na penzijní připojištění "příspěvek na stravování "příspěvek na volnočasé aktivity "firemní akce
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Dvousměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt SEMAG spol. s r.o.
Lidická 886 / 43
Šumbark
73601 Havířov
Kontaktní osoba Monika Stuchlíková

Místo výkonu práce na mapě

Lidická 886/43, 73601 Havířov - Šumbark

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1601 uživatelů