Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Město Planá - Planá

Pracovní pozice úředník/úřednice stavebního úřadu

Místo výkonu práce náměstí Svobody 1
34815 Planá
Okres: Tachov
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 21 710 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023
Co říká Město Planá o pozici Bližší informace na telefonu č. 374 752 912, 374 752 916 - platová třída 9 nebo 10 (v souladu s nařízením vlády č. 341/2017 Sb.) s ohledem na nejvyšší dosažené vzdělání (v souvislosti s platovým zařazením bude stanovena odpovídající pracovní náplň) Rámcová pracovní náplň: " výkon stavebního úřadu, výkon silničního správního úřadu, administrativní, evidenční a kontrolní činnost Kvalifikační a odborné požadavky: " vysokoškolské vzdělání v magisterském nebo bakalářském studijním programu ve studijním oboru stavebního, architektonického nebo právnického směru, nebo vyšší odborné vzdělání v oboru stavebnictví a 2 roky praxe v oboru stavebnictví, nebo střední vzdělání s maturitní zkouškou v oboru stavebnictví a 3 roky praxe v oboru stavebnictví " osvědčení o absolvování zkoušky zvláštní odborné způsobilosti výhodou " dobré komunikační schopnosti " praxe ve veřejné správě výhodou " řidičský průkaz sk. B " dobrá znalost práce na PC občanská bezúhonnost Nabízíme: " možnost získání služebního bytu " zajímavé a perspektivní zaměstnání s individuálním přístupem k svěřeným úkolům " motivující osobní příplatek, mimořádné odměny a další zaměstnanecké výhody (příspěvek na penzijní připojištění, indispoziční volno apod.) Předpokládaný datum nástupu: dle dohody Jedná se o pracovní poměr na dobu neurčitou Doklady potřebné pro přihlášení do výběrového řízení: 1. přihláška (náležitosti přihlášky: název pracovního místa, jméno, příjmení, titul, datum a místo narození, státní příslušnost, místo trvalého pobytu, číslo občanského průkazu, datum a podpis) 2. strukturovaný životopis 3. výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce 4. ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání 5. personální dotazník a čestné prohlášení (je možno vyzvednout u tajemnice Městského úřadu Planá nebo stáhnout z webových stránek www.plana.cz/mestsky-urad/volna-pracovni-mista . Písemné přihlášky do výběrového řízení přijímá do 28. 2. 2023 tajemnice (podatelna) Městského úřadu Planá, nám. Svobody 1, 348 15 Planá. Přihlášku můžete přinést osobně nebo poslat poštou.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Město Planá
náměstí Svobody 1
34815 Planá
Kontaktní osoba Podatelna MěÚ Planá

Místo výkonu práce na mapě

náměstí Svobody 1, 34815 Planá

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 2171 uživatelů