Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

O2 Czech Republic a.s. - Tachov

Pracovní pozice Konzultant/ka O2 prodejny

Místo výkonu práce Zámecká 2111
34701 Tachov
Okres: Tachov
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné (vyučen)
Mzda Od 35 000 do 65 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 24. 01. 2023
Co říká O2 Czech Republic a.s. o pozici osobní kontakt po tel. domluvě Máš doma televizi? Používáš chytrý telefon? Datuješ? Pokud je pro tebe tohle nezbytné, tak už víš, o čem bude tvoje práce! Denně se u nás na prodejně potkáš s mnoha zákazníky, kteří právě s tímto potřebují poradit. Prodejna bude tvým zázemím, kde budeš prodávat naše produkty a inspirovat zákazníky k tomu, aby maximálně využili naše služby. Tenhle job potřebuje lidi, co umějí máknout, ale nechybí jim smysl pro fair play i humor. O ČEM TATO POZICE JE? o O prodeji. Budeš tváří značky O2 na jednom z našich Future Shopů. Jsou navržené tak, aby se v nich cítili dobře nejen zákazníci, ale také prodejci, kteří v nich tráví 8 hodin denně. o O všestrannosti. Naši konzultanti jsou pro zákazníky k dispozici nejen osobně, ale také na telefonu. o O super provizích. U nás si odneseš domů průměrně 35 000 Kč včetně fixu a provizí z prodeje. Ti nejšikovnější prodejci si odnášejí domů ještě daleko víc, třeba i 65 000 Kč. Provize u nás nemají strop. Navíc garantujeme navýšení fixní mzdy po 6 odpracovaných měsících. o O kariérním růstu. o O přátelství. o O jistotě. O2 je značka, kterou zákazníci znají. Je pro ně zárukou stability, technologické inovace a férovosti. JAK TO BUDE VYPADAT, AŽ NASTOUPÍŠ? o Každý nováček u nás prochází vstupním školením a má k ruce svého mentora. Naučíš se tam všechno, co jako prodejce a konzultant budeš potřebovat - vyjednávat, vést rozhovor se zákazníkem a vystupovat jako profík. CO PRO TEBE MÁME MY? o Už žádné hlídání útraty za data a volání díky zaměstnaneckému tarifu. o Každé 3 roky příspěvek až 18 000 Kč na nový telefon. o 18 000 benefit bodů na relax, nákupy, dovolenou. Pro radost. o Interní soutěže o další benefit body, věcné ceny, vstupenky na akce i zájezdy. o Body do O2 Knihovny v roční hodnotě 2 400 Kč na e-knihy nebo audioknihy. o Multisport karta - nadupaná vstupenka do wellness a fitka. o 5 týdnů dovolené pro odpočinek. o Nemusíš řešit, kde utratíš peníze za jídlo - stravenkový paušál v hodnotě 100 Kč/den přímo do výplaty. o Benzín nebo nafta u Shell za skvělou cenu díky slevové Shell kartě.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Dvousměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt O2 Czech Republic a.s.
Zámecká 2111
34701 Tachov
Kontaktní osoba Markéta Válová

Místo výkonu práce na mapě

Zámecká 2111, 34701 Tachov

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 673 uživatelů