Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Květina z. s. - Dubí

Pracovní pozice Psycholog

Místo výkonu práce Mírová 325 / 4a
Pozorka
41703 Dubí
Okres: Teplice
Požadovaný stupeň vzdělání VŠ Magisterské
Mzda Od 35 000 do 45 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká Květina z. s. o pozici Popis výkonu pracovních pozic: - realizace přímé práce s klienty (jednotlivci, rodiny s dětmi) - vedení jednání se zájemcem o službu / projekt - individuální plánovaní s klienty služby / projektu - vedení dokumentace - komunikace s odborníky, se spolupracujícími subjekty - zprostředkování dalších služeb - konzultační a poradenská činnost - terapeutické služby Specifikace požadavků na pracovní pozice - hledáme: Absolventa vysoké školy odpovídající vzděláním pracovní pozici psychologa, který - má administrativní schopnosti (PC, MS Office, internet), - umí zpracovávat předsudky a má schopnost pracovat s problematikou sociálního vyloučení, případně s osobami v bytové nouzi, - má dobré organizační schopnosti, umí pracovat samostatně, ale je i týmovým hráčem, - má aktivní přístup a nadšení pro práci, - má dobré komunikační schopnosti a empatii, - má zdravou míru tolerance, zodpovědnost a respekt vůči vlastní osobě i klientům, zásadovost a spolehlivost, - má schopnost odolávat stresu a má dobrý zdravotní a psychický stav, - má odpovídající způsob sebeprezentace, - má schopnost vyjednávat, - výhodou jsou zkušenosti s prací v sociálních službách prevence. Zaměstnanecké výhody - pracovní uplatnění v neziskové organizaci, účast na celospolečensky prospěšných projektech, možnost seberealizace a dalšího vzdělávání, osobní a profesionální rozvoj, adekvátní platové ohodnocení, 25 dnů dovolené, o nástup dle vzájemné dohody Velikost úvazku: 0,5 úvazku na dobu určitou s tříměsíční zkušební dobou pro obě strany, při spokojenosti obou stran prodloužení pracovního poměru Místo výkonu:ambulance Dubí, terénní práce ORP Teplice Platové ohodnocení po absolvování zkušební doby: až 45.000,- Kč měsíčně na celý úvazek dle dosažené kvalifikace a předchozí praxe. Poptáváme 0,5 úvazku. Chcete-li se stát součástí našeho týmu, zašlete nám strukturovaný životopis, motivační dopis v rozsahu 0,5 - 1 strana formátu A4, vyplněný Dotazník uchazeče o zaměstnání (ke stažení na www.oskvetina.cz) a kontakt alespoň na jednu osobu, jež o Vás může poskytnout reference, na email zakova@oskvetina.cz. Další informace k pracovním pozicím Vám poskytne: Bc. Michaela Žáková na tel: +420 727 806 818. K ústnímu pohovoru budou pozváni pouze vybraní kandidáti. Oznámení o výsledku výběrového řízení oznamujeme telefonicky či e-mailem. Květina, z. s. si vyhrazuje právo prodloužit výběrová řízení či pracovní pozice neobsadit v případě, že uchazeči nenaplní očekávání zaměstnavatele.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - zkrácený úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Květina z. s.
Mírová 325 / 4a
Pozorka
41703 Dubí
Kontaktní osoba Bc. Veronika Klaus Horčíková

Místo výkonu práce na mapě

Mírová 325/4a, 41703 Dubí - Pozorka

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1501 uživatelů