Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Macco Organiques, s.r.o. - Bruntál

Pracovní pozice Technický pracovník údržby

Místo výkonu práce Zahradní 1938 / 46c
79201 Bruntál
Okres: Bruntál
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 39 600 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká Macco Organiques, s.r.o. o pozici Jsi technická povaha, která má ráda různorodou a smysluplnou práci? Pak máš i ty šanci stát se součástí týmu našeho oddělení technické údržby a podpořit tak náš kolektiv. HLAVNÍ NÁPLŇ PRÁCE: " péče o výrobní technologii a koordinace činností souvisejících s jejich údržbou vč. komunikace s externími dodavateli " správa měřidel " spolupráce při zajištění technických úprav a modernizace výrobní technologie " udržování technické dokumentace POŽADAVKY: " vzdělání VŠ nebo střední odborné technického zaměření z oboru strojírenství " znalost práce na PC (AutoCAD, progeCAD) " výhodou znalost anglického jazyka " výhodou 3 roky praxe podobného zaměření " výhodou orientace v oblasti metrologie " ŘP sk. B NABÍZÍME: " zázemí stabilní nadnárodní společnosti " pracovní poměr na dobu neurčitou, plný pracovní úvazek " týdenní pracovní doba 37,5 hod. (7,5 hod./den) " mzdové ohodnocení: o nástupní mzda 39.600,- Kč + roční a mimořádné odměny o pravidelný růst mzdy " firemní benefity: roční a mimořádné prémie, příspěvek na stravné, příspěvek na volnočasové aktivity formou el. platební karty, příspěvky na dopravné do zaměstnání, na penzijní připojištění, 5 týdnů dovolené, a jiné " možnost odborného růstu PŘEDPOKLÁDANÝ NÁSTUP: dle dohody Hlásit se na e - mail : personalni@macco.cz nebo na tel. č. 555 530 313 Z : 24.1.2023
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Macco Organiques, s.r.o.
Zahradní 1938 / 46c
79201 Bruntál
Kontaktní osoba Monika Miklíková

Místo výkonu práce na mapě

Zahradní 1938/46c, 79201 Bruntál

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1628 uživatelů