Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Miloš Schořovský - Plzeň

Pracovní pozice Obchodní konzultant/konzultantka

Místo výkonu práce Částkova 689 / 74
Lobzy
32600 Plzeň
Okres: Plzeň-město
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSV s maturitou
Mzda Od 35 000 do 70 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 5
Doba trvání / zahájení práce Od 25. 01. 2023 do 24. 01. 2024
Co říká Miloš Schořovský o pozici Životopis zasílejte na e-mail: milos.schorovsky@bcas.cz Do našeho nově vznikajícího týmu v Plzni hledáme šikovného kolegu či kolegyni na pozici obchodního konzultanta, který je aktivní a samostatný a má chuť se naučit něco nového. Pokud nemáš praxi, nevadí, se zaškolením Ti pomůže zkušený manažer a bude Ti podporou při Tvém rozvoji a budování Tvé kariéry. Co bude Tvůj úkol? Po zaškolení budeš mít na starosti komunikaci s klienty v oblasti finančního a realitního poradenství, přípravu podkladů pro tuto činnost a dále spolupracovat na rozvoji celého týmu. To znamená: o E-mailová, telefonická a osobní komunikace s klienty o Vyhledávání nových klientů a obchodních partnerů o Příprava podkladů pro zajištění smluvní dokumentace o Rozvíjení Tvých obchodních dovedností a zvyšování odbornosti a kompetencí Co nabízíme: o Zaškolení a podporu pro úspěšný start o Sympatický a přátelský kolektiv, který Tě nenechá padnout o Pružnou pracovní dobu - budeš pánem svého času o Stálý měsíční plat, který si můžeš ještě navýšit o bonusy podle odvedené práce o Zázemí silné společnosti Broker Consulting a.s. o Budování Tvé vlastní finanční gramotnosti o Možnost získání doživotní renty o Kariérní růst o Osobní rozvoj o Firemní akce Co očekáváme: o Minimálně středoškolské vzdělání s maturitou o Řidičský průkaz skupiny B výhodou o Samostatnost i týmového ducha o Pozitivní přístup k životu o Příjemné vystupování o Obchodního ducha o Ochotu na sobě dál pracovat o Uživatelskou znalost práce na PC, internetu o Výhodou je předešlá praxe v oblasti financí nebo realit Dej nám vědět! Těšíme se na Tebe. kategorii Finanční poradce, Administrativní pracovník, Realitní makléř, Obchodní asistent pracovní poměr HPP, DPČ, DPP vzdělání SŠ s maturitou, VŠ
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Absolventy
OZP s maximálně 2. stupněm invalidity
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Miloš Schořovský
Částkova 689 / 74
Lobzy
32600 Plzeň
Kontaktní osoba Životopis

Místo výkonu práce na mapě

Částkova 689/74, 32600 Plzeň - Lobzy

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 470 uživatelů