Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Úřad práce České republiky - Domažlice

Pracovní pozice Sociální pracovník/pracovnice

Místo výkonu práce Msgre. B. Staška 265
Hořejší Předměstí
34401 Domažlice
Okres: Domažlice
Požadovaný stupeň vzdělání Vyšší odborné
Mzda Od 23 390 do 34 780 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 15. 02. 2023
Co říká Úřad práce České republiky o pozici Pracovní poměr na dobu určitou (po dobu pracovní neschopnosti) se zkušební dobou 6 měsíců (určena v souladu s § 178 odst. 3 zákona o státní službě, v platném znění). Hlavní náplň činnosti: - zajišťování agendy dávek příspěvku na péči, vyhodnocení nároku na dávky - realizace sociálních šetření - jednání s klienty Kvalifikační a další požadavky: - kvalifikace dle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách tj. ukončené vyšší odborné vzdělání sociálního směru popř. VŠ v sociální oblasti (v oborech vzdělání zaměřených na sociální práci a sociální pedagogiku, sociální pedagogiku, sociální a humanitární práci, sociální práci, sociální politiku, sociálně právní činnost, charitní a sociální činnost, sociální péči, sociální patologii, právo nebo speciální pedagogiku) - znalost práce na PC (MS Office) - výborné komunikační schopnosti - řidičský průkaz skupiny B - aktivní řidič/ka - odpovědnost, samostatnost, flexibilita, zaměstnavatel si může vyžádat doložení výpisu z Rejstříku trestů - profesionální vystupování, psychická odolnost - výhodou je znalost práce programů OK služby, ArsysX a SAP Pracovní podmínky: - platové zařazení v 10. platové třídě v souladu s platnými právními předpisy - pružná pracovní doba - plný úvazek - předpokládaný nástup - únor 2023 Zaměstnanecké výhody: - 5 týdnů dovolené - 5 dní indispozičního volna (sick days) - 1 den volna na vyřízení osobních záležitostí - stravenky v hodnotě 90,- Kč - příspěvky z fondu kulturních a sociálních potřeb - odměny k životním a pracovním výročím V případě zájmu o uvedenou pozici zašlete, prosím, elektronicky motivační dopis s uvedením názvu pozice a pracoviště, doplněný o strukturovaný životopis a kopii dokladu o dosaženém vzdělání, nejpozději do 3. února 2023 na e-mailovou adresu jana.jarabkova@uradprace.cz. Nedoložení výše požadovaných dokumentů je považováno za nesplnění požadavků. Nesplnění požadavků může být důvodem k vyřazení z účasti na výběrovém řízení.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Úřad práce České republiky
Msgre. B. Staška 265
Hořejší Předměstí
34401 Domažlice
Kontaktní osoba /cz/kariera-na-up-cr Www.uradprace.cz/web

Místo výkonu práce na mapě

Msgre. B. Staška 265, 34401 Domažlice - Hořejší Předměstí

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 887 uživatelů