Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

IMETAL s.r.o. - Bystřice nad Pernštejnem

Pracovní pozice asistent/ka výroby

Místo výkonu práce K Hájům 1236
Domanínek
59301 Bystřice nad Pernštejnem
Okres: Žďár nad Sázavou
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)
Požadovaná praxe:
Odborní pracovníci v administrativě a správě organizace
Mzda Od 12 000 do 18 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 23. 01. 2023
Co říká IMETAL s.r.o. o pozici ZmK Jsme přátelský tým lidí, kteří společně plní velké cíle. Hledáme spolehlivého a komunikativního člověka se zkušeností v řízení výroby, který se o firmu nejen skvěle postará po administrativní stránce, ale navíc se nebude bát nových výzev a samostatných úkolů. Nemáš problém s běžnou administrativní agendou, pracuješ pružně na PC a není ti cizí výrobní prostředí? Bavila by tě pestrá práce na zkrácený úvazek (4-6 h denně) v malém kolektivu? Rádi tě přijmeme mezi sebe! Pošli nám svůj životopis s fotografií a nastartuj svou kariéru. Možná právě ty jsi tím pravým člověkem, který doplní náš tým IMETAL s.r.o. (součást JPS GROUP EU - více na imetal.cz a jpsgroup.eu). Co bude náplní tvé práce? - příprava podkladů pro expedici výrobků, - jednání se zákazníky, přijímání objednávek, příprava podkladů pro fakturaci, - personální agenda (podklady pro personální oddělení), - mzdová agenda (podklady pro mzdové oddělení), - kontrola pokladních dokladů, - intrastat, - další administrativní úkony, pošta Co od tebe očekáváme? - absolvování min. SŠ, praxi ve výrobní firmě, - příjemné vystupování, spolehlivost, samostatnost, důslednost a loajalitu, - výborné organizační a komunikační schopnosti, - výbornou znalost práce na PC, a to ideálně i v prostředí Google Workspace - schopnost týmové práce a ochotu učit se novým věcem, - znalost administrativní agendy - řidičský průkaz skupiny B (aktivní řidič) Co ti nabízíme: - zázemí stabilní a prosperující společnosti, - postupný adaptační proces - perspektivní a zajímavou práci v přátelském kolektivu, - služební telefon, notebook - smlouvu na dobu neurčitou, - možnost kariérního postupu či navýšení délky pracovní doby (v případě zájmu) První smlouva na dobu určitou do 31.12.2023, dále na dobu neurčitou. Možno i na DPČ Zaměstnanecké výhody: zvláštní prémie, ubytování pro azylanty, mobilní telefon, notebook, možnost si napracovat první kontakt e-maile, osobně, telefonicky
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - zkrácený úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt IMETAL s.r.o.
K Hájům 1236
Domanínek
59301 Bystřice nad Pernštejnem
Kontaktní osoba Josef Slavíček

Místo výkonu práce na mapě

K Hájům 1236, 59301 Bystřice nad Pernštejnem - Domanínek

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 429 uživatelů