Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Krofian CZ spol. s r.o. - Česká Lípa

Pracovní pozice Referent/ka nákupu

Místo výkonu práce 78
Dobranov
47121 Česká Lípa
Okres: Česká Lípa
Co od Vás Krofian CZ spol. s r.o. požaduje Dovednosti: Práce s PC
Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Jazykové znalosti:
Angličtina - Aktivní
Němčina - Aktivní
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 29 000 do 39 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023 do 31. 01. 2024
Co říká Krofian CZ spol. s r.o. o pozici Do našeho týmu oddělení nákupu hledáme kolegu/kolegyni, pro kterého není problém zvednout telefon a objednat kritický komponent kdekoli na světě. Každý den bude trochu jiný a nové zkušenosti pro Vás budou výzvou. Co očekáváme od našeho nového kolegy? - SŠ/VŠ vzdělání technického směru výhodou. - Velmi dobrá uživatelská znalost PC (MS Office, Outlook). - Zkušenost s informačním systémem Navision (nebo podobným) výhodou. - AJ nebo NJ (schopnost alespoň e-mailové komunikace) - Samostatnost v rozhodování, vyzrálost a smysl pro zodpovědnost. - Velmi dobré komunikační dovednosti a schopnost vyjednávání a argumentace. - Schopnost improvizace, flexibilitu a kreativitu, tah na branku. - Řidičský průkaz skupiny B - aktivní řidič Co u nás budete dělat? - Realizovat nákup zboží a služeb na základě interních požadavků a dle dodaných technických a technologických specifikací. - Aktivně vyhledávat nové nebo alternativní dodavatele s ohledem na kvalitu, cenovou výhodnost a dodací podmínky. - Jednat s dodavateli - zajišťovat informace o produktech, cenách, dostupnosti a termínech dodání, obchodních podmínkách. - Analyzovat cenové nabídky, podmínky spolupráce a reportovat přímému nadřízenému. - Aktivně navrhovat opatření ke snížení nákladů a skladových zásob společnosti. - Udržovat aktuální data v informačním systému (seznam dodavatelů, ceny, položky, dodací podmínky). Co pro Vás máme my? - Perspektivní a zajímavou práci ve stabilní, dynamické české společnosti. - Kontakt s nejnovějšími technologickými novinkami. - Motivující finanční ohodnocení v návaznosti na související profesní praxi + po zaučení bonusy dle plnění projektů a osobních cílů. - Moderní vybavení pracoviště. - Pružná pracovní doba s možností občasného home office. - Systém talent managementu, který Vám umožní se rozvíjet jak profesně, tak osobně. - Pravidelná odborná školení potřebná k výkonu práce. - Firemní jazykové vzdělávání. - Širokou škálu zaměstnaneckých benefitů (firemní sportovní a kulturní akce pro zaměstnance i rodinné příslušníky, finanční i nefinanční benefity - pastelkovné, narození dítěte, dárci krve, pracovní výročí atd.). První kontakt emailem.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Krofian CZ spol. s r.o.
78
Dobranov
47121 Česká Lípa
Kontaktní osoba Mgr. Alena Krofiánová

Místo výkonu práce na mapě

Dobranov 78, 47121 Česká Lípa - Dobranov

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1531 uživatelů