Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Technická univerzita v Liberci - Liberec

Pracovní pozice FAKULTA PŘÍRODOVĚDNĚ-HUMANITNÍ A PEDAGOGICKÁ - LEKTOR/KA, ASISTENT/KA nebo ODBORNÝ/Á ASISTENT/KA NA KATEDRU ROMÁNSKÝCH JAZYKŮ

Jaké výhody nabízíme: Ubytování
Podnikové stravování
Dovolená navíc
Předškolní zařízení
Místo výkonu práce Studentská 1402 / 2
Liberec I-Staré Město
46001 Liberec
Okres: Liberec
Jazykové znalosti:
Španělština - Aktivní
Požadovaný stupeň vzdělání VŠ Magisterské
Mzda Od 29 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 09. 2023 do 31. 08. 2024
Co říká Technická univerzita v Liberci o pozici CHARAKTER: pedagogická, vědecko-výzkumná a publikační činnost zaměřená na oblast lingvistiky a literatury románských jazyků, vedení závěrečných prací u pozice odborný/á asistent/ka, sebevzdělávací aktivity. DOVEDNOSTI: odborné znalosti v oblasti hispanistiky a hispánské literatury, znalosti španělštiny na úrovni C1/C2, pedagogické dovednosti, zkušenosti s výukou španělštiny, schopnost týmové práce, samostatnost, pracovní flexibilitu, odpovědnost. VZDĚLÁNÍ: vysokoškolské vzdělání v oboru španělské filologie, započaté Ph.D studium (pozice: asitent/ka) nebo vědecká hodnost Ph.D. (pozice: odborný/á asitent/ka) v oboru hispanistiky s lingvistickým zaměřením. PRAC. POMĚR: 100% úv., prac. sml. na dobu určitou do 31.8.2024 - zástup za mateřskou dovolenou. NÁSTUP: 1.9.2023/dle dohody, mzd. zařazení A1, A2 nebo A3 dle vnitř. mzd. předpisu a dosažené vědecké hodnosti. Zaměstnanecké výhody: ubytování, podnikové stravování, dovolená navíc, předškolní zařízení. K přihlášce do VŘ musí být přiloženy tyto dokumenty: stručný životopis, stručná charakteristika dosavadní odborné a pedagogické činnosti, seznam publikovaných odborných prací s příp. ohlasy, doklady o ukončeném vzdělání, příp. doklad o zapsání probíhajícího doktorského studia, doklady o odborné způsobilosti a členství v odborných společnostech, příp. hodnocení z předch. pracoviště. Přihlášku doručte e-mailem (volnamista@tul.cz) nebo poštou nejpozději do 28.2.2023. Výběr. řízení je od 23.1.2023 zveřejněno na úřední desce TUL
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Technická univerzita v Liberci
Studentská 1402 / 2
Liberec I-Staré Město
46001 Liberec
Kontaktní osoba Mgr. Jitka Havlíková

Místo výkonu práce na mapě

Studentská 1402/2, 46001 Liberec - Liberec I-Staré Město

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 877 uživatelů