Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Město Náchod - Náchod

Pracovní pozice VEDOUCÍ ODBORU KULTURY A SPORTU

Jaké výhody nabízíme: Dovolená navíc
Jiné výhody (příspěvek na penzijní připojištění, stravenky, indispoziční volno atd.)
Místo výkonu práce Masarykovo náměstí 40
54701 Náchod
Okres: Náchod
Co od Vás Město Náchod požaduje Dovednosti: Práce s PC (PC (MS Office, elektronická pošta, grafické programy výhodou))
Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Jiné (organizační a řídící schopnosti, obecný přehled v oblasti cestovního ruchu)
Jazykové znalosti:
Angličtina - Aktivní
Požadovaný stupeň vzdělání Vyšší odborné
Mzda Od 24 100 do 34 370 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 04. 2023
Co říká Město Náchod o pozici Město Náchod vyhlašuje VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ na obsazení funkce vedoucí / vedoucího odboru kultury a sportu s místem výkonu práce v Náchodě. Obecné předpoklady: fyzická osoba, která je státním občanem ČR, popř. fyzická osoba, která je cizím státním občanem a má v ČR trvalý pobyt; dosažení věku 18 let, znalost jednacího jazyka; bezúhonnost, způsobilost k právním úkonům. Kvalifikační požadavky: vysokoškolské vzdělání v bakalářském studijním programu, nebo vyšší odborné vzdělání. Další požadavky: výhodou znalost zákona č. 128/2000 Sb., v platném znění; aktivní znalost anglického jazyka slovem i písmem, znalost polského jazyka, případně dalšího cizího jazyka výhodou; praxe ve vedení kolektivu výhodou; organizační a řídící schopnosti, schopnost týmové práce; samostatnost, zodpovědnost; zkušenost s pořádáním kulturních a společenských akcí výhodou; obecný přehled v oblasti cestovního ruchu; časová flexibilita (práce o víkendech); znalost práce s PC (MS Office, elektronická pošta, grafické programy výhodou); řidičský průkaz sk. B. Zaměstnavatel nabízí: pracovní poměr na dobu neurčitou; nástup do pracovního poměru dohodou; platové zařazení dle nařízení vlády č. 341/2017 Sb., v platném znění (10. platová třída); 5 týdnů dovolené, příspěvek na penzijní připojištění, stravenky, indispoziční volno, pružná pracovní doba, možnost dalšího vzdělávání a další výhody dle kolektivní smlouvy. Písemná přihláška musí obsahovat: jméno a příjmení, datum a místo narození, státní příslušnost, místo trvalého pobytu, číslo občanského průkazu nebo číslo dokladu o povolení k pobytu, datum a podpis, případně souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely budoucí nabídky zaměstnání. Vzor souhlasu je uveden na webových stránkách města Náchoda http://www.mestonachod.cz/urad/ochrana-osobnich-udaju. Souhlas lze kdykoliv odvolat. K přihlášce připojte tyto doklady: strukturovaný životopis, výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce, ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání Přihlášku s uvedenými doklady doručte nejpozději do 24. 2. 2023 na adresu: Městský úřad Náchod, k rukám tajemnice Mgr. Hany Mílové, Masarykovo nám. 40, 547 01 Náchod. Obálku označte "Výběrové řízení - vedoucí odboru kultury a sportu - neotevírat". Bližší informace podá: Jan Špaček, odborný pracovník kultury a sportu, tel.: 491 405 218, 778 434 178.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Město Náchod
Masarykovo náměstí 40
54701 Náchod
Kontaktní osoba Ing. Kateřina Balcarová

Místo výkonu práce na mapě

Masarykovo náměstí 40, 54701 Náchod

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1670 uživatelů