Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Město Odry - Odry

Pracovní pozice Ředitel/ka Dělnického domu v Odrách, příspěvková organizace

Místo výkonu práce Masarykovo náměstí 16 / 25
74235 Odry
Okres: Nový Jičín
Co od Vás Město Odry požaduje Dovednosti: Práce s PC
Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 27 250 do 40 120 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023
Co říká Město Odry o pozici z: 06.01.2023 Výběrové řízení na pozici ředitel/ka Dělnického domu v Odrách, příspěvkové organizace. Vyhlášení výběrového řízení včetně tiskopisů pro přihlášení, je zveřejněno na webových stránkách města Odry na adrese: www.odry.cz https://www.odry.cz/ostatni-dokumenty-na-uredni-desce/ds-1005/archiv=0&p1=63503 https://www.odry.cz/assets/File.ashx?id_org=10908&id_dokumenty=461902 https://delnickydumodry.cz/aktuality Doporučujeme řádné prostudování zveřejněného výběrového řízení. Náplň práce: - komplexní ekonomické, personální, technické, provozní a majetkové řízení příspěvkové organizace města. Požadavky: - znalost legislativy vztahující se k činnostem příspěvkové organizace, - všeobecný ekonomický přehled, - manažerské dovednosti, - praxe při řízení kolektivu nebo při výkonu funkce statutárního orgánu min. 2 roky podmínkou, - uživatelská znalost práce s PC, - dobré komunikační a organizační schopnosti, samostatnost, spolehlivost, rozhodnost, schopnost řešení problémů, vyjednávání a vedení kolektivu, - časová flexibilita, - řidičské oprávnění skupiny, Výhodou: - praxe v oblasti kultury a hostinské činnosti, - vzdělání ekonomického zaměření, - znalost cizího jazyka. Přihlášku včetně požadovaných dokladů v uzavřené obálce výrazně označené slovy “Výběrové řízení – ředitel/ka Dělnického domu v Odrách – NEOTVÍRAT” je možno osobně doručit na podatelnu Městského úřadu Odry nebo zaslat poštou na adresu: Městský úřad Odry, Masarykovo nám. 16/25, 742 35 Odry. Do výběrového řízení budou zařazeny pouze přihlášky doručené na MěÚ Odry nejpozději do 10.02.2023 12:00 hodin. Vybraní uchazeči budou pozváni k ústnímu pohovoru. Vyhlašovatel si vyhrazuje právo zrušit výběrové řízení kdykoliv v jeho průběhu. Kontakt: Mgr. Alena Zemanová, tel.: 556 768 160, e-mail: alena.zemanova@odry.cz
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Město Odry
Masarykovo náměstí 16 / 25
74235 Odry
Kontaktní osoba Mgr. Kristýna Davidová

Místo výkonu práce na mapě

Masarykovo náměstí 16/25, 74235 Odry

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 2180 uživatelů