Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Střední zdravotnická škola a Střední odborná škola, Česká Lípa, příspěvková organizace - Česká Lípa

Pracovní pozice Mzdoví účetní

Místo výkonu práce 28. října 2707
47006 Česká Lípa
Okres: Česká Lípa
Co od Vás Střední zdravotnická škola a Střední odborná škola, Česká Lípa, příspěvková organizace požaduje Dovednosti: Práce s PC
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSV s maturitou
Mzda Od 21 710 do 31 820 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023
Co říká Střední zdravotnická škola a Střední odborná škola, Česká Lípa, příspěvková organizace o pozici Odborné požadavky: - Minimálně 2 roky praxe v pozici mzdové účetní, znalost Zákoníku práce a mzdových předpisů - Ochota průběžného sebevzdělávání - Znalost práce na PC - WORD, EXCELL - Středoškolské vzdělání ukončené maturitou Náplň práce: - Vedení mzdové evidence zaměstnanců - Měsíční, čtvrtletní, pololetní a roční mzdové závěrky včetně odvodů sociálního, zdravotního pojištění a odvodů finančním úřadům, zpracování a zasílání statistických výkazů na ČSÚ - Vedení osobních karet zaměstnanců - Příprava pracovních smluv, přihlašování a odhlašování zaměstnanců - Znalost programu VEMA výhodou, znalost mzdové agendy příspěvkových organizací výhodou - Zpracovávání podkladů k výkazům pro zřizovatele - Vedení mzdové agendy žáků - Komunikace s institucemi státní správy ( zdravotními pojišťovnami, OSSZ, FÚ ) Další požadavky: - Trestní bezúhonnost*/ Zdravotní způsobilost vykonávat danou pracovní pozici*/ */ Bude dokládáno až po vyhodnocení výsledků výběrového řízení jako podmínka přijetí na danou pracovní pozici/ - Schopnost týmové práce, komunikační dovednosti Nabízíme: - Osobní příplatek podle schopností a vnitřních předpisů SZŠ a SOŠ - Pevná 8 hodinová pracovní doba - 5 týdnů dovolené - Po odpracování jednoho roku další finanční výhody z FKSP (např. příspěvek na rekreaci 7 000 Kč ročně) Nástup: od 1. 3. 2023, případně později, dle osobní domluvy - Zájemci mohou posílat své přihlášky včetně životopisu do 5.2.2023 na e-mailovou adresu: sekretariat@skolalipa.cz Poučení: Zasláním přihlášky dáváte souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů dle § 5 zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění, a jejich uchování v personální databázi této společnosti za účelem vyhledání vhodného zaměstnání pro Vaši osobu. Tento souhlas platí po dobu 1 roku od odeslání přihlášky.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Střední zdravotnická škola a Střední odborná škola, Česká Lípa, příspěvková organizace
28. října 2707
47006 Česká Lípa
Kontaktní osoba Alena Miklánková

Místo výkonu práce na mapě

28. října 2707, 47006 Česká Lípa

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 308 uživatelů