Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Město Jičín - Jičín

Pracovní pozice ZAMĚSTNANEC / ZAMĚSTNANKYNĚ NA ÚSEKU INVESTIČNÍ VÝSTAVBY A ÚDRŽBY MĚSTA

Místo výkonu práce Žižkovo náměstí 18
Valdické Předměstí
50601 Jičín
Okres: Jičín
Co od Vás Město Jičín požaduje Dovednosti: Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 21 710 do 34 371 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023
Co říká Město Jičín o pozici Předpoklady a požadavky pro výkon práce: 1) uchazeč je státním občanem ČR nebo je cizím státním občanem a má v ČR trvalý pobyt, dosáhl věku 18 let, je způsobilý k právním úkonům, je bezúhonný, ovládá jednací jazyk, 2) středoškolské, vyšší odborné nebo vysokoškolské vzdělání stavebního oboru, 3) znalost oblasti stavebnictví, 4) dobré komunikační schopnosti, odolnost stresu, znalost práce na PC, řidičský průkaz sk. B - aktivní řidič, 5) praxe v oboru, případně autorizace výhodou. Přihlášky musí obsahovat jméno, příjmení, titul uchazeče, datum a místo narození, státní příslušnost, místo trvalého bydliště, číslo občanského průkazu, datum a podpis uchazeče. Uvítáme telefonický a elektronický kontakt na uchazeče. K přihlášce se připojí životopis uchazeče, výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší tří měsíců, ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání, popř. další doklady prokazující odbornost uchazeče. Přihlášky v písemné podobě se všemi požadovanými doklady musí být doručeny na adresu: Městský úřad Jičín, Žižkovo nám. 18, 506 01 Jičín, k rukám vedoucího MěÚ, Ing. Petera Bareše, nebo odevzdány na podatelně Městského úřadu Jičín na téže adrese do 10.02.2023. Případné bližší informace Vám budou podány u Ing. Jakuba Šmída, vedoucího odboru investiční výstavby a údržby města, mail: smid@mujicin.cz a tel. č. 733 617 305. Výhody: 5 týdnů dovolené, stravenky, indispoziční volno, další zaměstnanecké benefity
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Město Jičín
Žižkovo náměstí 18
Valdické Předměstí
50601 Jičín
Kontaktní osoba Michaela Kurková DiS.

Místo výkonu práce na mapě

Žižkovo náměstí 18, 50601 Jičín - Valdické Předměstí

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 2743 uživatelů