Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

ATC Space s.r.o. - Klatovy

Pracovní pozice Nákupčí

Místo výkonu práce Schiffauerova 940
Klatovy II
33901 Klatovy
Okres: Klatovy
Co od Vás ATC Space s.r.o. požaduje Dovednosti: Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSV s maturitou
Mzda Od 30 000 do 45 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 04. 2023
Co říká ATC Space s.r.o. o pozici Pracovní náplň: Vyřizování a zajišťování požadavků k nákupu, příprava požadavků na schválení, Vyhledávání dodavatelů a ověřování nejlepší ceny na trhu, Realizování poptávek zboží a služeb, vyhodnocování poptávek a výběrových řízení, Objednávání zboží a služeb, ověřování dodacích termínů, kontrola dodacích listů, fyzický nákup drobného zboží, příjem zboží v podnikovém informačním systému, Přebírání došlých faktur, skenování, archivování, předávání k schválení a k zúčtování, Vedení agendy obalů a obalových materiálů. Vyplňování výkazů o produkci obalů v systému EKOKOM, Správa a vedení evidence umístění transportních boxů a transportních kontejnerů, Organizování dopravy, vystavování dodacích listů, zjišťování dodacích termínů, potvrzování termínů vykládky/nakládky se zákazníky/dodavateli, Vedení systému evidence a statistiky obchodní výměny mezi státy Evropské unie, vyplňování výkazů INTRASTATU, Vedení a vyhodnocení kritického stavu materiálu, Vedení pravidelného hodnocení dodavatelů a snižování rizik, Vyplňování měsíčních výkazů a předkládání vedoucímu pracovníkovi, Absolvování školení a průběžné zdokonalování se v dané pozici, dodržování zásad BOZP, PO a další administrativní úkony schválené vedoucím pracovníkem. Požadavky: Práce s PC, znalost systémů MS Windows, MS Office, Znalost anglického jazyka na komunikační úrovni psané formy, ochota učit se druhý zahraniční jazyk, ŘP skupiny B, Příjemné vystupování, Doporučené znalosti: Znalost podnikového informačního systému SAP, Znalost vyplňování výkazů INTRASTAT, Znalost fungování systému EKO-KOM Pracovní podmínky: Práce v přátelském kolektivu, Pečlivé zaučení, Slušnost a férovost, Zázemí silné mezinárodní společnosti, Atraktivní práce v kosmickém průmyslu, Zaměstnání v hlavním pracovním poměru, 25 dní dovolené, Příspěvek na dopravu pro zaměstnance vzdálenější více jak 5 km, Závodní stravování s příspěvkem zaměstnavatele, Příspěvek na penzijní spoření a připojištění
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt ATC Space s.r.o.
Schiffauerova 940
Klatovy II
33901 Klatovy
Kontaktní osoba Kristýna Korčíková

Místo výkonu práce na mapě

Schiffauerova 940, 33901 Klatovy - Klatovy II

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1643 uživatelů