Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

SIGREEN s.r.o. - Kolín

Pracovní pozice Projektant/ka

Jaké výhody nabízíme: Dovolená navíc
Jiné výhody (mobilní telefon, pracovní notebook, stravenková karta, homeoffice)
Místo výkonu práce Táboritská 511
Kolín IV
28002 Kolín
Okres: Kolín
Co od Vás SIGREEN s.r.o. požaduje Dovednosti: Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B (výhodou)
Jiné (základní znalost projekčních programů, technická zdatnost i ve stavebnictví)
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSV s maturitou
Mzda Od 24 000 do 34 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 2
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023
Co říká SIGREEN s.r.o. o pozici První kontakt: e-mail: syrovyj@sigmin.cz. Pokud máte zájem přidat se k SIGREEN s.r.o., uvítáme Váš životopis a krátký motivační dopis zaslaný na emailovou adresu v kontaktu. Pro volnou pracovní pozici v naší Kolínské firmě hledáme člověka, který rozšíří náš tým. Čeká Vás práce na zajímavých projektech pro rodinné i bytové domy a stavby občanské vybavenosti. Staňte se součástí projekční kanceláře SIGREEN s.r.o. se zaměřením na energetické úspory a dotace. Jak si představujeme novou posilu? Vystudované SŠ s maturitou na gymnáziu nebo technickém oboru Základní znalost projekčních programů, např. Archicad nebo Autocad. Technická zdatnost i ve stavebnictví. ŘP sk. B výhodou. Klíčové vlastnosti: Zodpovědnost, samostatnost a důkladnost. Ochota učit se novým věcem. Aktivní přístup a časová flexibilita. Co Vás v naší společnosti čeká? Průzkumy, zaměřování a zákres budov. Příprava podkladů pro energetické výpočty budov - nutná znalost matematiky a geometrie Zpracovávání projektů pro dotační programy včetně výkresů, např. Nová zelená úsporám. Vypracovávání projektových dokumentací pro stavební řízení. Administrace žádostí, koordinace projektů a komunikace s úřady. Co vám můžeme nabídnout? Práce v dynamické firmě s přátelským týmem. Možnost vzdělávání a odborného růstu. Flexibilnější pracovní doba s možností částečné práce z domova. Zaměstnanecké benefity a bonusy - 25 dní dovolené, mobilní telefon, pracovní notebook, stravenková karta, homeoffice. Možnost nástupu, ihned.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt SIGREEN s.r.o.
Táboritská 511
Kolín IV
28002 Kolín
Kontaktní osoba Mgr. Jindřich Syrový

Místo výkonu práce na mapě

Táboritská 511, 28002 Kolín - Kolín IV

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 2076 uživatelů