Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Obec Hnojník - Hnojník

Pracovní pozice REFERENT/-KA STAVEBNÍHO ÚŘADU

Jaké výhody nabízíme: Jiné výhody (stravenky, sociální fond, příspěvek na penzijní pojištění)
Místo výkonu práce 222
73953 Hnojník
Okres: Frýdek-Místek
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 23 390 do 34 370 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 07. 2023
Co říká Obec Hnojník o pozici Požadujeme - ukončené VŠ nebo SŠ vzdělání stavebního, architektonického nebo právnického směru, dobrá znalost práce na PC (znalost programu VITA výhodou), ŘP sk. B, schopnost čtení výkresů, orientace v projektové dokumentaci, schopnost práce s mapovými podklady a územním plánem, čtení v katastrálních mapách, technické myšlení, prostorová představivost, orientace v legislativě, především stavební řád, stavební zákon, ochota práce v terénu, systematičnost, pečlivost, kladný vztah k administrativě. Výhodou - odborná praxe, zvláštní odborná způsobilost při územním rozhodování a při rozhodování na úseku stavebního řádu a vyvlastnění, dle zákona č. 312/2002 Sb., o úřednicích a prováděcí vyhlášky č. 512/2002 Sb. Náplň práce - zajišťování odborných agend na úseku územního plánování a stavebního řádu, kvalifikované a samostatné vyřizování záležitostí v oblasti přidělené agendy, zajištění administrativních prací spojených s činností odboru, vydávání rozhodnutí v souladu s příslušnými zákony. Náležitosti přihlášky a bližší informace k výběrovému řízení - www.hnojnik.cz, sekce Úřední deska. Přihlášku s požadovanými doklady nutno doručit v zalepené obálce s označením "VEŘEJNÁ VÝZVA č. 1 - NEOTVÍRAT" s uvedením adresy žadatele do 20.2.2023 na adresu: Obec Hnojník, Hnojník 222, 739 53 Hnojník.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Obec Hnojník
222
73953 Hnojník
Kontaktní osoba Bc. Petra Lisztwanová

Místo výkonu práce na mapě

Hnojník 222, 73953 Hnojník

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 2234 uživatelů