Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

LIKOV s.r.o. - Kuřim

Pracovní pozice Operátor výroby - pouze denní směny, jistota práce, růst mzdy

Místo výkonu práce Blanenská 1859 / 14
66434 Kuřim
Okres: Brno-venkov
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné (vyučen)
Mzda Od 27 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 4
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká LIKOV s.r.o. o pozici První kontakt: e-mailem nebo telefonicky (730818101) Nástup dle dohody. O nás… Jsme česká rodinná společnost LIKOV, která sídlí v Kuřimi. Zabýváme se výrobou a prodejem stavebních profilů a stavebního příslušenství. Do našeho stabilního a přátelského týmu hledáme šikovného člověka na obsluhu výrobní linky. Zaučení na pozici zkušeným pracovníkem je samozřejmostí. Jste manuálně zručný typ? Hledáte jistotu a dlouhodobé zaměstnání se spravedlivým odměňováním a možností růstu odbornosti? Záleží vám na výsledku Vaší práce a máte poctivý přístup? Pracovní náplň: o základní nastavení a seřízení výrobní linky; o obsluha výrobní linky; o manipulace s materiálem a výrobky. Požadujeme: o manuální zručnost; o zodpovědný přístup k práci; o spolehlivost v docházce; o velkou výhodou zkušenost s nastavením a seřízením výrobních linek/strojů. Nabízíme: o nástupní mzdu ve výši 27 000 - 30 000 Kč dle počtu směn (14-17 směn v měsíci); o možnost naučit se na dalších typech výrobních linek a zvýšit si tak odbornost o dalších až 8500 Kč; o pololetní a roční prémie; o týden dovolené navíc; o firemní jídelna, výběr z 5 jídel denně s příspěvkem na oběd, občerstvení na pracovišti; o jasně stanovené směny s pevnou pracovní dobou; o zvýhodněný mobilní tarif pro vás a vaši rodinu. Směny jsou pouze denní, 12 hodinové s pracovní dobou od 6:00-18:00 hod. Střídá se krátký a dlouhý pracovní týden. V krátkém týdnu jsou pracovní dny pouze ST a ČT, v dlouhém týdnu jsou pak pracovní dny PO, UT, PA, SO, NE. Nástup: dle dohody Místo výkonu práce: Kuřim Zvažujete změnu zaměstnání nebo již hledáte práci a zaujala Vás tato pozice? Rádi byste se dozvěděli víc? Ráda zodpovím Vaše dotazy a v případě Vašeho zájmu si sjednáme schůzku, kde pozici rozebereme podrobně a vezmeme Vás do výroby, abyste si udělali jasnou představu o nabízené práci. Pošlete Váš životopis.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt LIKOV s.r.o.
Blanenská 1859 / 14
66434 Kuřim
Kontaktní osoba Petra Rampulová

Místo výkonu práce na mapě

Blanenská 1859/14, 66434 Kuřim

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1979 uživatelů