Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Malyra s.r.o. - Mnichovo Hradiště

Pracovní pozice Všeobecné sestry

Místo výkonu práce Na Návsi 44
Veselá
29501 Mnichovo Hradiště
Okres: Mladá Boleslav
Požadovaný stupeň vzdělání Vyšší odborné
Mzda Od 35 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023
Co říká Malyra s.r.o. o pozici Prvotní kontakt: tel.: 777831749, e-mail: katerina.pencova@malyra.cz Přidejte s k našemu týmu zdravotních sester v domácí péči a pomozte nám pomáhat těm, kteří naší pomoc potřebují. - jste samostatná osobnost, a přesto umíte táhnout za jeden provaz? - jste profík ve svém oboru a chcete se dále rozvíjet? - jste absolventkou /absolventem bez praxe, ale obor Vás zajímá a chcete praxi získat? - chcete být paní/pánem svého času a svou práci si organizovat dle svých možností? - vlastníte řidičský průkaz skupiny B a nebojíte se za volant usednout? Tak se jednoduše ozvěte, popovídáme si o tom víc. Můžeme Vám toho nabídnou opravdu spoustu - prima zázemí, menší rodinné firmy, individuální přístup a ochotu vždy pomoci a poradit, možnost realizace Vašich nápadů v případě, že budou mít hlavu a patu a v neposlední řadě bohatý balíček benefitů: - služební auto a mobilní telefon s možností používání i k soukromým účelům - pravidelné odměny, - formální i neformální akce pro zaměstnance, - další vzdělávání, - příspěvky na penzijní a životní připojištění, - slevy na regenerační služby, - 25 dní dovolené a jiné. Mzdové ohodnocení: až 35 000,- Kč po zapracováním, další odměny dle splněných kritérií. Zajímá nás, co nám můžete nabídnout Vy tak, abychom se mohli navzájem domluvit.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Dělené směny
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Malyra s.r.o.
Na Návsi 44
Veselá
29501 Mnichovo Hradiště
Kontaktní osoba Aneta Ungermanová

Místo výkonu práce na mapě

Na Návsi 44, 29501 Mnichovo Hradiště - Veselá

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1628 uživatelů