Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

SEON s.r.o. - Litoměřice

Pracovní pozice elektrikář/elektrikářka

Místo výkonu práce Elišky Krásnohorské 2016 / 3
Předměstí
41201 Litoměřice
Okres: Litoměřice
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné (vyučen)
Mzda Od 42 000 do 47 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 2
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká SEON s.r.o. o pozici místo výkonu práce: celá ČR dle zakázek. Požadavky: 1) Vzdělání v oboru elektrikář - silnoproud nebo slaboproud 2) Vyhláška §6 a vyšší dle vyhlášky 50/78 Sb. 3) Schopnost čtení elektrotechnických schémat 4) Odpovědný přístup k práci 5) Řidičský průkaz skupiny B 6) Znalost práce na PC (Word, Excel) 7) Časová flexibilita, práce po celé ČR 8) Pozitivní přístup k práci Popis pracovní činnosti: 1) Elektroinstalace v bytových a rodinných domech 2) Instalace fotovoltaických systému a rozvaděčů 3) Úprava domovních rozvaděčů pro fotovoltaiku 4) Instalace kamerových a zabezpečovacích systémů 5) Instalace protipožárních systémů v průmyslových halách 6) Instalace přístupových a docházkových systémů 7) Instalace a servis optických sítí Zaměstnanecké výhody: 1) Osobní a přímý přístup ze strany zaměstnavatele 2) Možnost podílet se na rozvoji nově vznikající společnosti 3) Výkonnostní odměny dle předem smluvně stanovených kritérií. 4) Příspěvek na penzijní a životní pojištění 5) Notebook a mobil i pro soukromé účely 6) Možnost dalšího rozvoje prostřednictvím pravidelných školení. 7) Bonusy za zlepšení pracovních postupů. 8) Pracovní smlouva na dobu neurčitou. Způsob prvního kontaktu: e-mailem.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt SEON s.r.o.
Elišky Krásnohorské 2016 / 3
Předměstí
41201 Litoměřice
Kontaktní osoba David Horský

Místo výkonu práce na mapě

Elišky Krásnohorské 2016/3, 41201 Litoměřice - Předměstí

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 702 uživatelů