Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Město Jičín - Jičín

Pracovní pozice ZAMĚSTNANEC / ZAMĚSTNANKYNĚ OBCE ZAŘAZENÝ / ZAŘAZENÁ DO MĚSTSKÉ POLICIE JIČÍN

Místo výkonu práce Jičín
Okres: Jičín
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSV s maturitou
Mzda Od 19 700 do 28 060 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023
Co říká Město Jičín o pozici Předpoklady pro vznik pracovního poměru: a) uchazeč je státním občanem ČR, je starší 18 let, je bezúhonný a spolehlivý, b) je zdravotně způsobilý ve smyslu vyhl. č. 444/2008 Sb. o zdravotní způsobilosti uchazeče o zaměstnání strážníka a čekatele obecní policie, c) ukončené střední vzdělání zakončené maturitní zkouškou, e) řidičský průkaz sk. "B" - aktivní řidič, znalost práce na PC, f) dobré komunikační schopnosti, schopnost jednat s lidmi, g) znalost cizího jazyka a praxe v dané oblasti vítána. Nabízíme: - platové zařazení podle zák. 262/2006 Sb. a nařízení vlády č. 341/2017 Sb. (5.-7. platová třída), - místo výkonu práce - město Jičín a dále obce, se kterými město Jičín uzavřelo veřejnoprávní smlouvu dle § 3a a § 3b zákona č. 553/1991 Sb., o obecní policii, v platném znění, - dobré pracovní podmínky. Přihlášky musí obsahovat jméno, příjmení, titul uchazeče, datum a místo narození, státní příslušnost, místo trvalého bydliště, číslo občanského průkazu, datum a podpis uchazeče. K přihlášce se připojí strukturovaný životopis, čestné prohlášení o spolehlivosti ve smyslu § 4b zákona č. 553/1991 Sb., o obecní policii ne starší tří měsíců, výpis z Rejstříku trestů ne starší tří měsíců, ověřenou kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání, popř. další doklady prokazující odbornost uchazeče. Uvítáme telefonický a elektronický kontakt na uchazeče. Přihlášky v písemné podobě se všemi požadovanými doklady musí být doručeny na adresu Město Jičín, Žižkovo nám. 18, 50601 Jičín, k rukám starosty JUDr. Jana Malého, nebo odevzdány na podatelně MěÚ Jičín do 24.02.2023. Případné bližší informace Vám podá velitel MP Bc. Karel Juryca na tel. 493 545 157 nebo mailu: juryca@mujicin.cz. Zaměstnanecké výhody: 5 týdnů dovolené, stravenky, indispoziční volno, další zaměstnanecké benefity Pozice je vhodná i pro absolventy.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Nepřetržitý provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Město Jičín
Jičín
Kontaktní osoba Michaela Kurková DiS.

Místo výkonu práce na mapě

Jičín

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 901 uživatelů