Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

VŠE PRO TISK s.r.o. - Písek

Pracovní pozice SPECIALISTA/KA - PÉČE O ZÁKAZNÍKY

Místo výkonu práce Budějovická 416 / 22
Budějovické Předměstí
39701 Písek
Okres: Písek
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSV s maturitou
Mzda Od 25 000 do 40 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká VŠE PRO TISK s.r.o. o pozici Vhodné i pro OZZ a OZP! Hledáme parťáka do týmu, budeš to Ty? Co bude Tvojí pracovní náplní? - komunikace se zákazníky pro telefonu, emailu a chatu - dotazy se nejčastěji týkají stavu nebo změn provedených objednávek nebo reklamací - odborné poradenství a konzultace zákazníkům při nákupu zboží na eshopu - správa objednávek v informačním systému - spolupráce s ostatními kolegy v týmu. Jsi ten pravý/ta pravá, jestli: - vyřešíš problém po telefonu i po emailu - baví tě kontakt se zákazníkem, chceš jim pomáhat a pečovat o ně - máš zkušenosti s podobnou činností na zákaznickém servise nebo v prodeji - jsi zodpovědný/á, spolehlivý/á a samostatný/á - umíš s počítačem a rychle se učíš novým věcem - výhodou je alespoň základní znalost kancelářské techniky, ale pokud ji nemáš, rádi tě zaučíme - nemusíš mít praxi z přechozího zaměstnání - pokud máš opravdu chuť a drive, rádi tě zaučíme. Těšit se u nás můžeš na: - stabilní práci v rychle rostoucí české firmě s více než 20letou historií - skvělou partu a přátelskou atmosféru mezi zákazníky i dodavateli - zajímavé finanční ohodnocení a bohatý balíček benefitů a výhod - pracovní dobu PO - PÁ v rozpětí 8 - 16:30 hod - zaměstnanecké slevy na IT sortiment - plně vybavenou kancelář a fajn tým lidí. Benefity: - mobil s neomezeným voláním pro soukromé potřeby - příspěvek na stravování - možnost zálohy ze mzdy - slevy na IT sortiment - práci v čistém, přátelském prostředí, kde si můžeš dát kávu, čaj a lehký snack - možnost čerpání sick-days. ZAUJALI JSME TĚ? NEVÁHEJ a OZVI SE NÁM! Pošli nám na sebe kontakt a připoj o sobě i pár řádků. Už teď se na moc těšíme, že náš tým doplníš právě Ty.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro OZP s maximálně 2. stupněm invalidity
OZP s invaliditou 3. stupně (dříve TZP)
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt VŠE PRO TISK s.r.o.
Budějovická 416 / 22
Budějovické Předměstí
39701 Písek
Kontaktní osoba Eva Římanová

Místo výkonu práce na mapě

Budějovická 416/22, 39701 Písek - Budějovické Předměstí

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 2828 uživatelů