Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

DENSO Czech s.r.o. - Zruč nad Sázavou

Pracovní pozice IS / Specialista

Jaké výhody nabízíme: Jízdní výhody
Podnikové stravování
Dovolená navíc
Místo výkonu práce Modrá 1080
28522 Zruč nad Sázavou
Okres: Kutná Hora
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)
Mzda Od 40 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká DENSO Czech s.r.o. o pozici Co bude náplní práce? o Spolupráce na zajištění HW a SW potřeb pro bezproblémový chod firemních informačních systémů. o Práce v prostředí virtuálních serverů a SQL aplikačních databází. o Podpora firemních informačních systémů a správa databází. o Uživatelská podpora a školení koncových a klíčových uživatelů. o Implementace nových a rozvoj stávajících SW a HW řešení. o Dohled nad chodem aplikací a spolupráce s externími poskytovateli služeb. o Spolupráce v interním týmu IS/IT na společných projektech v rámci DENSO skupiny. Kdo se na tuto pozici hodí? o Máte SŠ vzdělání? o Nebojíte se komunikovat v anglickém jazyce a jeho znalosti chcete dál zlepšovat? o Baví Vás práce v IT a nevadí Vám práce s koncovými uživateli? o Orientujete se nebo se máte chuť učit v prostředí ERP systémů a podpůrných databázových aplikací? o Patří spolehlivost, pečlivost a samostatnost mezi Vaše silné stránky? o Chcete se dále vzdělávat, rozvíjet a občas cestovat? o Máte logické a analytické myšlení? Pak se na tuto pozici hodíte právě Vy! (Praxe v IS/IT výrobního podniku je výhodou a uvítáme orientaci v logice ERP systémů a databázových aplikací). Co Vám můžeme nabídnout? o Zajímavou a rozmanitou práci v automobilovém průmyslu. o Podporu v profesním a kariérním růstu. o Praxi ve vyhledávaném oboru. o Měsíční příspěvek do cafeterie. o Příspěvek na dopravu do zaměstnání. o Peněžní bonus a pravidelné navyšování platu dle ročního hodnocení. o 5 týdnů dovolené. o Bezplatné odborné vzdělávání. o Dotované závodní stravování a další benefity.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Absolventy
Adresa pro kontakt DENSO Czech s.r.o.
Modrá 1080
28522 Zruč nad Sázavou
Kontaktní osoba Radka Kovářová

Místo výkonu práce na mapě

Modrá 1080, 28522 Zruč nad Sázavou

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 474 uživatelů