Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

TEDOM a.s. - Výčapy

Pracovní pozice Stavební a provozní elektrikáři

Místo výkonu práce 195
67401 Výčapy
Okres: Třebíč
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné (vyučen)
Mzda Od 26 000 do 32 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023
Co říká TEDOM a.s. o pozici Čemu se u nás budete konkrétně věnovat vy? ? Instalaci vodičů a výrobě rozvaděčů dle výkresové dokumentace ? Přípravě a montáži kabelových tras ? Provádění kontrolních operací dle dokumentace ? Spolupráci se specialisty MaR, manažery projektů, servisními pracovníky a zákazníky Co k této pozici budete potřebovat? ? Výuční list v oboru elektro ? Manuální zručnost a samostatnost ? Řidičský průkaz sk.B – časté výjezdy po ČR i s přespáním ? Min. § 6 Elektrotechnik dle NV 194/2022 Sb.(dříve §5 Vyhlášky 50/1978 Sb.) ? Alespoň 1 rok praxe – není podmínkou ? Pozice je vhodná pro absolventy Co u vás na této pozici uvítáme? ? Zkušenost ve strojírenské výrobě nebo energetice ? Pozitivní a tvůrčí přístup k řešení úkolů ? Chuť pracovat v týmu a ochotu cestovat Co vám za to můžeme nabídnout? Práci na plný úvazek v jednosměnném provozu vč. příplatku za nocování. Aby se vám dobře pracovalo dostanete od nás telefon, notebook, služební vůz a k tomu odpovídající platové ohodnocení. K tomu je samozřejmostí i příspěvek na stravování ? 3 sick days ? 25 dnů dovolené ? MultiSport karta ? bezplatné či dotované vzdělávání ? dárek při významných životních událostech ? nabídka firemních akcí ? permanentky, slevy a výhody u našich smluvních partnerů. Kdy a kde se k nám můžete přidat? ? Přidat se k nám můžete ihned, případně se můžeme na termínu nástupu dohodnout
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Absolventy
Adresa pro kontakt TEDOM a.s.
195
67401 Výčapy
Kontaktní osoba Zdeňka Malá

Místo výkonu práce na mapě

Výčapy 195, 67401 Výčapy

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1517 uživatelů