Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

SKP-CENTRUM, o.p.s. - Pardubice

Pracovní pozice Pracovník/pracovnice pro NDZM Free - klub

Jaké výhody nabízíme: Dovolená navíc (5 týdnů, sick days)
Zvláštní prémie (pravidelné osobní ohodnocení)
Jiné výhody (firemní akce a další benefity)
Místo výkonu práce Jungmannova 2550
Zelené Předměstí
53002 Pardubice
Okres: Pardubice
Co od Vás SKP-CENTRUM, o.p.s. požaduje Dovednosti: Jiné (trestní bezúhonnost)
Požadovaný stupeň vzdělání Vyšší odborné
Mzda Od 25 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023 do 31. 12. 2023
Co říká SKP-CENTRUM, o.p.s. o pozici Charakter vykonávané činnosti: - pracovní doba zpravidla od 8:30 do 17:00 hodin, - sociální práce s dětmi a mladými lidmi ve věku 6 – 26 let, kteří jsou ohroženi nepříznivými sociálními vlivy nebo se ocitli v obtížné životní situaci, - práce s klienty založená na budování důvěrného vztahu a na posilování silných stránek klienta, - práce na motivaci klientů ke změně, - spolupráce při tvorbě preventivních aktivit služby, workshopů, soutěží atd., - administrativa služby – zaznamenávání do osobních složek, vedení statistiky, - spolupráce na zvyšování kvality služby - tvorba metodiky, spolupráce při přípravě projektů, - spolupráce s institucemi v rámci návazné sociální sítě. Požadujeme: - pozitivní přístup k práci s rizikovou mládeží, - spolehlivost, zodpovědnost, - dobré komunikační dovednosti, schopnost pracovat v týmu i samostatně, empatii, schopnost sebereflexe, schopnost dávat a přijímat zpětnou vazbu, flexibilitu, kreativitu, otevřenost, - ochotu průběžně se vzdělávat, - zkušenosti s prací s rizikovou mládeží jsou výhodou. Zákonné předpoklady pro vznik pracovního poměru: - kvalifikace dle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách. Nabízíme: - hlavní pracovní poměr na dobu určitou s předpokladem prodloužení, - nástup v od února 2023 nebo dle dohody, - práci v dobře fungujícím a profesionálním týmu, - možnost odborného růstu a bezplatného vzdělávání, - zázemí zavedené a velké neziskové organizace, - prostor pro vlastní tvořivost a seberealizaci. POŽADOVANÉ DOKUMENTY: Profesní životopis se zaměřením na odborné znalosti a dovednosti doplněný o následující prohlášení: „Poskytnutím svých osobních údajů v rozsahu podkladů pro přihlášku do výběrového řízení dávám ve smyslu zákona č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů souhlas k jejich zpracování po dobu VŘ." Požadované dokumenty zasílejte e-mailem na: sabina.blehova@skp-centrum.cz. Do předmětu e-mailu napište: VŘ NZDM – Free klub Případné otázky zodpoví Bc. Sabina Blehová, tel.: 774 658 593.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt SKP-CENTRUM, o.p.s.
Jungmannova 2550
Zelené Předměstí
53002 Pardubice
Kontaktní osoba _ Kratochvíl

Místo výkonu práce na mapě

Jungmannova 2550, 53002 Pardubice - Zelené Předměstí

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1710 uživatelů