Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Moravské potravinářské strojírny, a.s. - Olomouc

Pracovní pozice Pracovník/pracovnice marketingu, obchodní asistent/ka s potenciálem převzetí pozice obchodního ředitele

Jaké výhody nabízíme: Podnikové stravování
Dovolená navíc
Zvláštní prémie
Jiné výhody
Místo výkonu práce Dolní hejčínská 47 / 25
Hejčín
77900 Olomouc
Okres: Olomouc
Co od Vás Moravské potravinářské strojírny, a.s. požaduje Dovednosti: Práce s PC
Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Jazykové znalosti:
Angličtina - Aktivní
Požadovaný stupeň vzdělání VŠ Bakalářské
Mzda Od 40 000 do 50 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023
Co říká Moravské potravinářské strojírny, a.s. o pozici Co vše může být náplní vaší práce: - budování obchodní značky a jejího postavení na trhu - příprava marketingových kampaní, strategií a jejich vyhodnocení - analyzování trhu, monitorování trendů - spolupráce a podpora obchodního týmu jehož budete součástí - příprava a tvorba brandingu - správa účtů na sociálních sítích, administrace obsahu web stránek - obalový design - příprava a realizace POS materiálu Co od Vás očekáváme: - Zkušenosti v marketingu a min. VŠ vzdělání - Velmi dobré komunikační a organizační schopnosti - Základy komunikace v angličtině (slovem, i písmem), ruština velkou výhodou - Samostatnost, flexibilitu a ochotu učit se novým věcem - Výbornou znalost práce na PC (Microsoft office, Internet) Co Vám můžeme nabídnout: - Zajímavé finanční ohodnocení odpovídající vaší kvalifikaci. - Stabilní zaměstnání na hlavní pracovní poměr v příjemném pracovním kolektivu. - Podporu profesního rozvoje a další odborné a jazykové vzdělávání. - 13 a 14 plat - Odměna na dovolenou - Odměna za docházku - 5 týdnů dovolené. - Stravování v závodní jídelně s výběrem z několika druhů jídel za zvýhodněnou cenu. - příspěvek na penzijní nebo životní připojištění a další benefity. - poukazy na masáže - Parkování zdarma na hlídaném centrálním parkovišti - Firemní akce pro zaměstnance Jak se přihlásit a co se bude dít? - zašlete svůj strukturovaný životopis s motivačním dopisem - zavoláme Vám a domluvíme si schůzku, na které si popovídáme - rozhodneme se, zda se k sobě hodíme - pokud ano, domluvíme se na termínu nástupu Pokud Vás inzerát zaujal, zašlete nám svůj strukturovaný životopis spolu s motivačním dopisem na e-mail: chytilova@mopos.com
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Neurčeno
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Moravské potravinářské strojírny, a.s.
Dolní hejčínská 47 / 25
Hejčín
77900 Olomouc
Kontaktní osoba Irena Chytilová

Místo výkonu práce na mapě

Dolní hejčínská 47/25, 77900 Olomouc - Hejčín

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 466 uživatelů