Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Diecézní charita Brno - Třebíč

Pracovní pozice LÉKAŘ/KA L3 - Zástupce vedoucího lékaře Domácího hospice sv. Zdislavy

Místo výkonu práce Gen. Sochora 705
Nové Dvory
67401 Třebíč
Okres: Třebíč
Požadovaný stupeň vzdělání VŠ Magisterské
Mzda Od 50 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká Diecézní charita Brno o pozici Charakteristika práce: " Práce s nevyléčitelně nemocnými lidmi v domácím prostředí " Spolupráce s multidisciplinárním týmem tvořeným z lékařských i nelékařských profesí " Péči zajišťujeme 24/7 " Zdravotnickou dokumentaci vedeme v PC formě " K zajištění péče využíváme služební automobily, telefony a NTB Nabízíme: " Práci na úvazek 0,8-1,0 " Zajímavé pracovní podmínky, vč. platu Požadujeme: " Lékaře L3 " Výborné komunikační schopnosti " Zodpovědnost a spolehlivost " Řidičský průkaz skupiny B - aktivní řidič Kontakt pro zaslání žádosti a motivačního dopisu: MUDr. Ladislav Kabelka, PhD., M: 731 681 447, E: ladislav.kabelka@trebic.charita.cz Domácí hospic sv. Zdislavy Třebíč, Gen. Sochora 705, 674 01 Třebíč, www.domacihospictrebic.cz Pro výběrové řízení na tuto pracovní pozici bude společnost Diecézní charita Brno, IČO: 44990260, třída Kpt. Jaroše 1928/9, Brno, Černá Pole, jakožto správce, zpracovávat prostřednictvím Oblastní charity Třebíč Vámi poskytnuté (či z veřejných zdrojů získané) osobní údaje, a to v souladu s obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679. Odpovědí na naši nabídku volného místa poskytujete správci své osobní údaje za účelem realizace výběrového řízení, nejdéle po dobu jednoho roku od převzetí životopisu. Více na www.trebic.charita.cz
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Nepřetržitý provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Diecézní charita Brno
Gen. Sochora 705
Nové Dvory
67401 Třebíč
Kontaktní osoba Marie Paločková

Místo výkonu práce na mapě

Gen. Sochora 705, 67401 Třebíč - Nové Dvory

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1195 uživatelů