Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Purem Rakovník spol. s r.o. - Rakovník

Pracovní pozice Procesní inženýři

Jaké výhody nabízíme: Podnikové stravování
Dovolená navíc
Místo výkonu práce Kuštova 2530
Rakovník II
26901 Rakovník
Okres: Rakovník
Co od Vás Purem Rakovník spol. s r.o. požaduje Dovednosti: Práce s PC
Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Jazykové znalosti:
Angličtina - Aktivní
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)
Mzda Od 40 000 do 60 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká Purem Rakovník spol. s r.o. o pozici Co bude náplní Vaší práce: účastní se / vede industrializační procesy pro nové nebo stávající projekty, neustále vyhodnocuje stávající výrobní procesy a zavádí zlepšovací a optimalizační workshopy (layout, pracovní podmínky, používání vybavení, odstraňování překážek, analýzy variability …), provádí procesní změny za účelem zvýšení produktivity a efektivity výrobních procesů, vytváří a sleduje akční a projektové plány, je zodpovědný nebo se podílí na aktualizaci výrobní dokumentace, layoutu pracovišť, provozních předpisů, hlavních dat v SAPu, výrobních norem a další Co od nás můžete očekávat: adekvátní finanční ohodnocení odpovídající zkušenostem a znalostem včetně bonusů, smlouvu na dobu neurčitou, 25 dní dovolené na odpočinek, možnost home office, čerpání přesčasové práce, příspěvek za doporučení nového zaměstnance, velký potenciál pro osobní i profesionální rozvoj, široký záběr napříč celou firmou, práce na projektech pro top automobilové firmy, dotované závodní stravování v areálu zaměstnavatele, příspěvek na penzijní připojištění, odměny za pracovní výročí, placená volna při osobních překážkách nad rámec zákona, přátelská firemní atmosféra, možnost předkládat vlastní návrhy na zlepšení Co od Vás požadujeme: SŠ / VŠ vzdělání technického směru, praxe na obdobné pozici v automotive oblasti velkou výhodou, znalost výkresové a výrobní dokumentace, technické myšlení, anglický jazyk (minimální úroveň B2; německý jazyk výhodou), znalost práce s PC (MS Office, MS Outlook), znalost SAP výhodou, samostatnost, proaktivita, pozitivní přístup, dobré komunikační dovednosti, řidičský průkaz sk. "B" (aktivní řidič), týmový hráč Způsob 1. kontaktu se zaměstnavatelem: tel. 313281128 nebo e-mailem magdalena.fiserova@purem.com
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Purem Rakovník spol. s r.o.
Kuštova 2530
Rakovník II
26901 Rakovník
Kontaktní osoba Ing. Magdalena Fišerová

Místo výkonu práce na mapě

Kuštova 2530, 26901 Rakovník - Rakovník II

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1670 uživatelů