Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

CHEMCOMEX , a.s. - Třebíč

Pracovní pozice Stavbyvedoucí

Jaké výhody nabízíme: Zvláštní prémie (Výkonnostní odměny a prémie)
Dovolená navíc (25 dnů)
Místo výkonu práce Brněnská 327
Nové Město
67401 Třebíč
Okres: Třebíč
Co od Vás CHEMCOMEX , a.s. požaduje Dovednosti: Práce s PC (Pokročilé počítačové dovednosti)
Ekonomika - jiné (Ekonomika a řízení ve stavebnictví Vedení provozní dokumentace)
Řidičský průkaz
Jiné (Řízení staveb, koordinace podřízených Čtení stavebních a strojních výkresů)
Jazykové znalosti:
Angličtina - Aktivní
Čeština - Aktivní
Němčina - Aktivní
Požadovaný stupeň vzdělání VŠ Magisterské
Požadovaná praxe:
Stavební inženýři výstavby budov
Mzda Od 50 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023
Co říká CHEMCOMEX , a.s. o pozici Stavbyvedoucí řídí a koordinuje veškeré činnosti v rámci realizace projektů výstavby technologických celků Co bude Vaší náplní práce? Koordinace a řízení veškerých činností při realizaci projektu. Budete koordinovat subdodavatele na stavbě Kontrola pracovní síly a kvality provedených prací (včetně subdodavatelů) Zodpovídat za materiálové a technické zásobování stavby Kontrola dodržování technologických postupů, souladu výstavby s projektem, technickými normami a dalšími předpisy Vedení příslušné dokumentace, plnění smluv a harmonogramů stavebních prací Zajištění a kontrola dodržování předpisů BOZP a PO Spolupracovat s externími subjekty (technický dozor investora, autorský dozor projektanta, koordinátor bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, správci sítí, místní úřady, obyvatelé, kontrolní orgány apod.). Co k tomu budete potřebovat? VŠ stavebního nebo strojního zaměření, autorizovaný inženýr výhodou Angličtina, Němčina Prokazatelná praxe v oboru výstavby technologických celků Organizační schopnosti a zkušenosti s vedením kolektivu cca do 20 lidí Znalost technických postupů Orientace v technických výkresech a projektové dokumentaci Znalost práce na PC, MS Office (Word, Excel, Project) Samostatnost a aktivní přístup Příjemné a kultivované vystupování Schopnost vést podřízené pracovníky a subdodavatele Co u Vás oceníme? Řidičský průkaz B Příchodem k nám získáte Práci ve stabilní společnosti, která si váží svých zaměstnanců Zajímavou a rozmanitou práci při provádění geologického průzkumu a hloubení studní Možnost zvyšování kvalifikace Výkonnostní odměny a prémie Systém firemních benefitů: nárok na 25 dnů dovolené, mobilní telefon + systém firemních benefitů (příspěvek zaměstnavatele na stravování v podobě paušálu ve mzdě, jazykové kurzy, občerstvení na pracovišti, zvýhodněné tarify mobilního volání u našeho operátora i pro rodinné příslušníky, aktivní podpora dalšího vzdělávání, home office) Místo výkonu práce: ČR Nástup možný ihned, případně dle dohody.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt CHEMCOMEX , a.s.
Brněnská 327
Nové Město
67401 Třebíč
Kontaktní osoba Pavlína Prausová

Místo výkonu práce na mapě

Brněnská 327, 67401 Třebíč - Nové Město

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 756 uživatelů