Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

ALUKOV a.s. - Orel

Pracovní pozice Montér

Místo výkonu práce 18
53821 Orel
Okres: Chrudim
Požadovaný stupeň vzdělání Základní + praktická škola
Mzda Od 25 000 do 40 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 5
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká ALUKOV a.s. o pozici Místo výkonu práce: Slatiňany NÁPLŇ PRÁCE: budete montovat naše výrobky - tj. různé modely zastřešení bazénů a teras u zákazníků, kde provedete jejich instalaci a seznámíte zákazníky s obsluhou zastřešení; Vaše práce bude různorodá a pracovní turnusy krátké; budete jezdit novými a kvalitními nákladními vozidly; budete ubytováni na hotelech, kde se po práci osprchujete a odpočinete si POŽADAVKY: řidičské oprávnění skupiny B, manuální a řemeslnou zručnost; fyzickou zdatnost; zodpovědnost a spolehlivost ZAMĚSTNANECKÉ VÝHODY: pravidelná mzda až 40.000 měsíčně brutto + cestovní náhrady v zákonné výši (v závislosti na počtu dní strávených v zahraničí se běžně pohybují mezi 10.000 - 15.000 Kč (po přepočtu na CZK); bonusy/prémie, stravenky, občerstvení na pracovišti, 5 týdnů dovolené; zajímavá a různorodá práce na hlavní pracovní poměr; Představujeme jistotu, poskytujeme bezpečí a na zaměstnancích nám záleží. První kontakt učiňte, prosím, na výše uvedeném telefonním v době od 7h do 15h čísle nebo na e-mailové adrese.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt ALUKOV a.s.
18
53821 Orel
Kontaktní osoba Jan Zitko

Místo výkonu práce na mapě

Orel 18, 53821 Orel

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 2002 uživatelů