Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Diecézní charita Brno - Třebíč

Pracovní pozice VŠEOBECNÁ SESTRA/BRATR

Místo výkonu práce Demlova 890
Horka-Domky
67401 Třebíč
Okres: Třebíč
Co od Vás Diecézní charita Brno požaduje Dovednosti: Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 180 Kč/hod.

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká Diecézní charita Brno o pozici Požadavky na uchazeče: " Minimální vzdělání SZŠ, VOŠ v oboru všeobecná sestra, výhodou specializovaná způsobilost " Splňuje odbornou kvalifikaci pro obor všeobecná sestra " Praxe v oboru minimálně 3 roky " Schopnost se rozhodovat rychle, dobře a samostatně " Pečlivost, důvěryhodnost, flexibilita " Dobré komunikativní dovednosti, příjemné vystupování " Loajalita k organizaci a týmu DZP, respektování hodnot organizace " Trestní bezúhonnost Nabízíme: " Práci na dohodu o provedení práce, mzda 180 Kč/hod. " Práci ve stabilním týmu " Nástup možný ihned nebo dle dohody (včetně zaškolení) V případě zájmu a dotazů nás kontaktujte: chos@trebic.charita.cz nebo tel: 608 860 175 Pro výběrové řízení na tuto pracovní pozici bude společnost Diecézní charita Brno, IČO: 44990260, třída Kpt. Jaroše 1928/9, Brno, Černá Pole, jakožto správce, zpracovávat prostřednictvím Oblastní charity Třebíč Vámi poskytnuté (či z veřejných zdrojů získané) osobní údaje, a to v souladu s obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679. Odpovědí na naši nabídku volného místa poskytujete správci své osobní údaje za účelem realizace výběrového řízení, nejdéle po dobu jednoho roku od převzetí životopisu. Podrobněji viz https://trebic.charita.cz/kariera/volna-mista/gdpr/
Typ pracovního poměru Dohoda o provedení práce
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Diecézní charita Brno
Demlova 890
Horka-Domky
67401 Třebíč
Kontaktní osoba Marie Paločková

Místo výkonu práce na mapě

Demlova 890, 67401 Třebíč - Horka-Domky

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1068 uživatelů