Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

TEDOM a.s. - Výčapy

Pracovní pozice VÝVOJOVÝ PRACOVNÍK SPECIALISTA ELEKTRO

Jaké výhody nabízíme: Jiné výhody (Náborový příspěvek 15.000,- Kč. )
Místo výkonu práce 195
67401 Výčapy
Okres: Třebíč
Co od Vás TEDOM a.s. požaduje Dovednosti: Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 30 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023
Co říká TEDOM a.s. o pozici Vývojový pracovník - Specialista elektro: · Plnění vývojových úkolů - ve spolupráci se strojní a/nebo elektro konstrukcí řešení úkolů směřujících k naplnění zákaznických požadavků, požadavků z provozu a servisu nebo požadavků vzešlých z průzkumu trhu · Vytváření konfigurací řídicích systému - využívání specializovaných PC programů s intuitivním rozhraním · Poskytování technické podpory - interně i externě · Provádění školení · Výjezdy na instalace a spolupráce při servisních zásazích Požadavky: · SŠ, VŠ obor elektro (případně jiný technický obor) - pozice je vhodná pro absolventy · Alespoň mírně pokročilá znalost anglického jazyka (slovem i písmem) Práce na PC - Office 365, specializované PC programy pro práci s řídícími systémy a dalšími elektronickými zařízeními · Schopnost spolupráce v kolektivu · Ochota učit se nové věci Zaměstnanecké výhody: · Perspektivu ve stabilní a stále se rozvíjející společnosti · Možnost seberealizace - odborný a profesní růst · Odpovídající platové ohodnocení · Příspěvek na stravování · Jazykové a další vzdělávací kurzy Pracovní poměr na dobu určitou 1 rok s možností prodloužení na neurčitou. Místo vhodné i pro absolventy.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt TEDOM a.s.
195
67401 Výčapy
Kontaktní osoba Zdeňka Malá

Místo výkonu práce na mapě

Výčapy 195, 67401 Výčapy

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1286 uživatelů