Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

TEDOM a.s. - Výčapy

Pracovní pozice PROJEKTOVÝ MANAŽER / STAVBYVEDOUCÍ

Místo výkonu práce 195
67401 Výčapy
Okres: Třebíč
Co od Vás TEDOM a.s. požaduje Dovednosti: Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 35 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023
Co říká TEDOM a.s. o pozici PROJEKTOVÝ MANAŽER - STAVBYVEDOUCÍ - Komplexní zajištění realizace zakázky dle požadavku zákazníka - Podávaní cenových a technických nabídek po předchozím projednání a schválení nadřízeným, jednání s investory za účelem získání a následné realizace zakázek - Příprava, vypsání a vyhodnocení výběrových řízení subdodavatelů i materiálových dodávek (min. 3 oslovené subjekty), příprava objednávek/smluv - Koordinace a řízení činností jednotlivých zakázek - Časová a finanční kontrola realizovaných zakázek - Kontrola a potvrzování zakázkových listů montážních pracovníků HT na přidělených zakázkách - Běžná agenda k pracovní činnosti projektového manažera, řízení motorových vozidel skupiny B (příprava smluv a objednávek, korespondence k zakázkám, vedení a následná archivace veškerých technických a obchodních dokumentů, vedení podrobné knihy jízd, vyúčtování apod.) Požadujeme: - SŠ nebo VŠ vzdělání v oboru strojní, elektro nebo stavební nebo (např. TZB - technická zařízení budov) - Znalost Auto CAD, MS Office, RTS BuildPower - Všeobecný technický přehled a organizační schopnosti - Praxe v řízení projektů výhodou - Autorizovaný technik nebo inženýr výhodou - Anglický jazyk výhodou - Flexibilita a ochota cestovat - Pracovitost, korektnost, cílevědomost, samostatnost i schopnost pracovat v týmu Pozice je vhodná i pro absolventy. Zaměstnanecké výhody: Ke své práci Projektového manažera - stavbyvedoucího budete mít k dispozici služební vůz, mobilní telefon a notebook. Společnost TEDOM a.s. nabízí i řadu finančních i nefinančních benefitů jako například 3 dny tzv. sick days, jazykové vzdělávání, společenské a sportovní akce pořádané společností a další zajímavé benefity Pracovní poměr na dobu určitou 1 rok s možností prodloužení na neurčitou.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt TEDOM a.s.
195
67401 Výčapy
Kontaktní osoba Zdeňka Malá

Místo výkonu práce na mapě

Výčapy 195, 67401 Výčapy

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1607 uživatelů