Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Krajské ředitelství policie Olomouckého kraje - Jeseník

Pracovní pozice Policista/Policistka

Jaké výhody nabízíme: Ubytování (přednostní pronájem městských a obecních bytů)
Dovolená navíc (delší doba dovolené)
Zvláštní prémie (náborový příspěvek 75.000,--Kč)
Místo výkonu práce Moravská 780 / 4
79001 Jeseník
Okres: Jeseník
Co od Vás Krajské ředitelství policie Olomouckého kraje požaduje Dovednosti: Jiné (podmínkou maturita - není důležitý obor, vše potřebné pro výkon služby zaučíme)
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)
Mzda Od 34 400 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 6
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023
Co říká Krajské ředitelství policie Olomouckého kraje o pozici AKTUALIZACE 25.1.2023 První kontakt písemný - písemné nabídky - životopis, zasílejte na e-mail: nabor.olomouc@pcr.cz POKUD MÁTE MATURITU Z JAKÉKOLIV STŘEDNÍ ŠKOLY NEBO Z JAKÉHOKOLIV OBORU STŘEDNÍHO ODBORNÉHO UČILIŠTĚ S MATURITOU, splňujete požadavky na vzdělání a vše potřebné pro výkon služby vás naučíme. POSKYTNEME VÁM JISTOTY, VÝHODY A BENEFITY PODLE ZÁKONA O SLUŽEBNÍM POMĚRU - Jistota platu - výhoda státního zaměstnavatele, u kterého vám nehrozí, že byste nedostal plat v termínu nebo dokonce vůbec - Finanční jistota - plat v plné výši v době pracovní neschopnosti a v době ošetřování dítěte mladšího 10 let - Jistota růstu platu - pravidelné a automatické navyšování platu podle odsloužených let - Jistota místa - po 3 letech služební poměr na dobu neurčitou, možnost zůstat policistou až do věku 65 let - Finanční benefit po 6 měsících od nástupu - nezdaněný NÁBOROVÝ PŘÍSPĚVEK 75.000 Kč - Finanční benefit po ukončení služ. poměru - jednorázové odchodné už po 6 letech služby - Finanční jistota po ukončení služ. poměru - doživotní výsluha už po 15 letech služby - Výhody pro dostatečnou relaxaci a odpočinek - 6 týdnů dovolené ročně a fond pracovní doby pouze 37,5 hodiny týdně, po 15 letech služby dalších 14 dnů volna na sportovní aktivity nebo pobyt v lázních - Další benefity - finanční příspěvky na stravu, na životní nebo důchodové pojištění, na sport nebo rekreaci, mnoho slev na zboží a služby (web Benefity PČR) - Široké možnosti kariérního růstu - po získání zkušeností na základním útvaru, možnost přejít například na službu kriminální policie a vyšetřování, na oddělení služební kynologie, stát se kriminalistickým technikem, operačním důstojníkem atd. atd. JSTE OBČAN ČESKÉ REPUBLIKY? MÁTE MATURITU? JSTE TRESTNĚ BEZÚHONNÝ? ŘEKL JSTE 3 X ANO? POŠLETE NÁM ŽIVOTOPIS A MY SE VÁM OZVEME
Typ pracovního poměru Služební poměr
Směnnost Nepřetržitý provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Krajské ředitelství policie Olomouckého kraje
Moravská 780 / 4
79001 Jeseník
Kontaktní osoba Josef Vavřín

Místo výkonu práce na mapě

Moravská 780/4, 79001 Jeseník

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1349 uživatelů