Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Oblastní nemocnice Náchod a.s. - Jaroměř

Pracovní pozice SANITÁŘ / SANITÁŘKA - LDN Jaroměř

Jaké výhody nabízíme: Podnikové stravování
Dovolená navíc
Jiné výhody (zaměstnanecké benefity, stabilizační odměna, pomoc se zajištěním ubytování atd.)
Místo výkonu práce Národní 83
Pražské Předměstí
55101 Jaroměř
Okres: Náchod
Požadovaný stupeň vzdělání Bez vzdělání
Mzda Od 19 540 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023 do 31. 12. 2023
Co říká Oblastní nemocnice Náchod a.s. o pozici Pracovní poměr na dobu určitou (do 31.12.2023), turnusové služby. Nástup možný ihned. Pozice je vhodná i pro absolventy/absolventky. Náplň práce: sanitář provádí pomocné a obslužné činnosti nutné pro poskytování ošetřovatelské péče, preventivní, léčebné a diagnostické péče (např. doprovod pacientů na vyšetření, podávání stravy pacientům, asistence sestrám a lékařům, péče o lůžko a prádlo pacienta, základní ošetření pacientů, manipulace s biologickým materiálem, ...) - pozor, nejedná se o řidiče "sanitního" vozu. Požadavky: trestní bezúhonnost, výhodou - vzdělání dle § 42 zákona č. 96/2004 Sb., o nelékařských zdravotnických povoláních. Zaměstnavatel nabízí: nástupní mzdu bez požadovaného vzdělání od 19.540,- Kč; nástupní mzdu se zákonným vzděláním od 20.910,- Kč + směnový příplatek až 2.000,- Kč; zaměstnavatel umožní absolvování sanitářského kurzu, na kterém se finančně podílí; stabilizační odměnu 10.000,- Kč s podmínkou setrvání v pracovním poměru minimálně 18 měsíců a při úvazku 1,0. Zaměstnanecké výhody: 5 týdnů dovolené, podnikové stravování, příspěvek na stravování, zaměstnanecké benefity, pomoc se zajištěním ubytování, odměna za získání nového zaměstnance. Kontakt - Bc. Jará Eva; tel.: 728 215 931, e-mail: jara.eva@nemocnicenachod.cz (pro zaslání životopisu).
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Turnusové služby
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Oblastní nemocnice Náchod a.s.
Národní 83
Pražské Předměstí
55101 Jaroměř
Kontaktní osoba Bc. Jará Eva

Místo výkonu práce na mapě

Národní 83, 55101 Jaroměř - Pražské Předměstí

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1216 uživatelů