Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Národní památkový ústav - Rovensko pod Troskami

Pracovní pozice POKLADNÍK

Jaké výhody nabízíme: Ubytování
Jiné výhody (příspěvek na stravování, volné vstupy na památky NPÚ, zvýhodněný mobilní tarif)
Místo výkonu práce Rovensko pod Troskami
Okres: Semily
Co od Vás Národní památkový ústav požaduje Dovednosti: Práce s PC
Jazykové znalosti:
Angličtina - Aktivní
Němčina - Aktivní
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSV s maturitou
Mzda Od 19 700 do 25 290 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023 do 28. 02. 2024
Co říká Národní památkový ústav o pozici Pracovní poměr: pracovní poměr na dobu určitou s možností prodloužení, nástup dohodou Popis činnosti: -prodej vstupenek a upomínkových předmětů -kontrola vstupenek v objektu -kontrola dodržování návštěvního řádu -podávání informací návštěvníkům -drobné úklidové práce -spolupráce při drobné údržbě hradu Požadujeme -plnoletého člověka s dobrými komunikačními schopnostmi -znalost cizího jazyka (AJ/NJ na komunikační úrovni při prodeji vstupenek a suvenýrů) -znalost práce na PC -časovou flexibilitu, samostatnost Nabízíme: -velmi nestandardní a různorodou práci na HPP v atraktivním prostředí Českého ráje -finanční ohodnocení dle přílohy č. 1 k nařízení vlády č. 341/2017 Sb. ve znění pozdějších předpisů, platová třída 6 -příplatky za práci o víkendech a státních svátcích, -možnost získat zkušenosti jako absolvent -možnost ubytování v podhradí -velmi různorodou práci v kultuře a cestovním ruchu -další benefity (příspěvek na stravování, pět týdnů dovolené, volné vstupy na hrady a zámky ve správě NPÚ i pro rodinné příslušníky, zvýhodněné mobilní tarify, …) KONTAKT PRO ZÁJEMCE V případě zájmu zašlete životopis na e-mailu suchomelova.pavlina@npu.cz. Do předmětu zprávy prosím napište "VŘ - pokladní - HPP". Více informací na uvedené e-mailové adrese nebo na telefonním čísle 771 258 856 nebo na webu hradu: https://www.hrad-trosky.cz/cs/pracovni-prilezitosti. Informace k ochraně osobních údajů jsou ze strany NPÚ uveřejněny na webových stránkách www.npu.cz v sekci Ochrana osobních údajů.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Národní památkový ústav
Rovensko pod Troskami
Kontaktní osoba Rejhová

Místo výkonu práce na mapě

Rovensko pod Troskami

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1419 uživatelů