Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Město Borovany - Borovany

Pracovní pozice ÚŘEDNÍK/ICE STAVEBNÍHO ÚŘADU

Místo výkonu práce Žižkovo nám. 107
37312 Borovany
Okres: České Budějovice
Co od Vás Město Borovany požaduje Dovednosti: Práce s PC
Práce s PC - textový editor (Word)
Práce s PC - tabulkový procesor (Excel)
Práce s PC - internet a elektronická pošta
Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Požadovaný stupeň vzdělání VŠ Magisterské
Mzda Od 23 390 do 34 370 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 20. 01. 2023
Co říká Město Borovany o pozici Druh práce: zajištění odborné agendy správních činností na úseku stavebního řádu– vedení řízení, rozhodování a výkon pravomocí obecného stavebního úřadu, provádění kontrolních prohlídek, nařizování příslušných opatření apod., vyměřování správních poplatků. Platová třída: tarifní třída 10 dle nařízení vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, ve znění pozdějších předpisů od 23 390 Kč do 34 370 Kč. Požadavky pro vznik pracovního poměru: znalost obecně závazných předpisů souvisejících s vykonávanou činností, zejména stavebního zákona a správního řádu, znalost práce na PC (Word, Excel, Outlook), dobré komunikativní vlastnosti, platný řidičský průkaz skupiny „B“. Výhodou: zkušenosti s programem VITA. Nástup možný od: ihned, jinak dle dohody. Informace o volném místě podá: Mgr. Jana Timmermansová, tajemnice MěÚ Borovany, tel. 725 032 552, e-mailová adresa: tajemnik@borovany-cb.cz. Přihlášku je nutno doručit tak, aby ji vyhlašovatel obdržel nejpozději do 6. 2. 2023. Ústní pohovory proběhnou dne 8. 2. 2023, konkrétní čas pohovoru bude uchazeči sdělen telefonicky nebo e-mailem. Vyhlašovatel si vyhrazuje právo nevybrat žádného z přihlášených uchazečů případně zrušit výběrové řízení kdykoliv v jeho průběhu bez udání důvodu. Uchazeč nese náklady, které mu účastí ve výběrovém řízení vzniknou.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Město Borovany
Žižkovo nám. 107
37312 Borovany
Kontaktní osoba Lenka Bartizalová

Místo výkonu práce na mapě

Žižkovo nám. 107, 37312 Borovany

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1817 uživatelů